استفاده ۱۰۰ درصدی از کالاهای داخلی در تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های

اقتصاد ایران: مدیربازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان این که تولیدکنندگان بازوی توانمند تولید پایدار هستند، گفت: این مجموعه در بازه تعمیرات اساسی امسال به‌صورت ۱۰۰ درصدی از کالاهای داخلی استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید حیدری در نشست کارگروه علمی، تخصصی بازرگانی و تأمین کالا در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که به میزبانی مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار شد، بیان کرد: تداوم و پایداری تولید در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و دیگر شرکت‌های پتروشیمی و … از نتایج اقدام‌های علمی و مهم مدیریت زنجیره تأمین است.

وی ادامه داد: اقدام‌های شایسته‌ای از سوی واحدهای بازرگانی برنامه‌ریزی و اجرایی می‌شود و با برگزاری همایش بازرگانی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به‌دنبال بررسی چالش‌ها و مدیریت دانش و انتقال تجربه با دیگر مدیران بازرگانی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور هستیم.

مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه تولید پایدار این مجموعه با بازوی توانمند سازندگان داخلی گره‌خورده و انتظار داریم این روند شکوفایی تداوم داشته باشد، تصریح کرد: این مجموعه از ابتدای امسال تا کنون و در بازه تعمیرات اساسی به‌صورت ۱۰۰ درصدی از کالاهای داخلی استفاده کرده است.

توسعه همکاری مجتمع گاز پارس جنوبی با پارک علم و فناوری خلیج فارس

رحمان دشتی، رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز در این نشست گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی همکاری سازنده‌ای با پارک علم و فناوری خلیج فارس دارد و تا کنون به دستاوردهای مطلوبی در این حوزه رسیده‌ایم.

وی اظهار کرد: دومین همایش بازرگانی و تأمین کالا در صنعت، گاز و پتروشیمی ایران بهمن ۱۴۰۳ با حضور متخصصان حوزه بازرگانی و مدیران ارشد صنعت نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به‌عنوان قطب توسعه انرژی و ساخت داخل ایران برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ