ظرفیت‌های حمل‌ونقل در برنامه هفتم توسعه بی‌سابقه است

اقتصاد ایران: معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی گفت: ظرفیت هایی که برای حوزه حمل و نقل در برنامه هفتم توسعه فراهم شده، بی سابقه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر محمود غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز حمل و نقل ستون فقرات جهانی است و طبق آمار ۱۱ درصد تولید ناخالص داخلی را حمل و نقل به خود اختصاص می‌دهد و اگر مباحث اجتماعی و سیاسی آن را هم محاسبه کنیم، حمل و نقل یکی از ستون‌های مدیریت جهانی است.

وی با اشاره به برخورداری ایران از چهار شقوق حمل و نقل افزود: شبکه مسیرهای هوایی ایران وسیع است و کشور ما حدود ۲۷۰۰ کیلومتر مرز دریایی، ۱۷ هزار کیلومتر خطوط ریلی و شبکه جاده‌ای گسترده دارد که استفاده حداکثری از این شبکه عظیم حمل و نقلی نشده است و جای کار دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نیازی نیست که همه موارد را به بودجه عمرانی کشور گره بزنیم، گفت: بالغ بر دو سال است که روی برنامه هفتم توسعه کار شده و بستر پیشرفت خوبی نیز فراهم شده است. ظرفیت‌هایی که برای حوزه حمل و نقل در برنامه هفتم توسعه فراهم شده است بی سابقه است.

غفاری افزود: هم اکنون در حال تهیه آئین نامه‌های برنامه هفتم توسعه هستیم تا با همکاری منسجم با شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه در حوزه حمل و نقل، وضعیت متحول شده‌ای داشته باشیم.

وی با اشاره به هدف‌گذاری برای ترانزیت ۴۰ میلیون تن از فراهم بودن ظرفیت آن خبر داد و تاکید کرد: در برنامه هفتم توسعه این ظرفیت با رویکرد عدالت محوری تنظیم شده است و البته باید بار را به روی ریل منتقل کنیم. حمل و نقل در کشوری که به صورت شایسته تعریف شود می‌تواند امنیت ملی و منطقه‌ای را فراهم کند.

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی به مبحث TWOD اشاره کرد و گفت: امروز مباحث از توسعه مبتنی بر حمل و نقل عمومی (TOD) فراتر رفته است و توسعه جهانی مبتنی بر حمل و نقل مطرح است که بیانگر مسئولیت مهم ما است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ