مقام معظم رهبری چراغ ادبیات دفاع مقدس را روشن نگه داشتند

اقتصاد ایران: زنجان-رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری با درایت خودشان سعی کرده‌اند چراغ ادبیات دفاع مقدس را در تمام سال‌های بعد از جنگ روشن و فروزان نگه دارند.

علیرضا مختارپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در حاشیه مراسم شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، آئین رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» در مصلای خاتم الانبیای شهر زنجان با بیان اینکه دوران هشت سال دفاع مقدس یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین مقاطع تاریخ ایران است، اظهار کرد: در اهمیت دفاع مقدس هشت ساله ملت ایران همین بس که این جنگ تنها جنگی بود که با وجود استفاده دشمنان از تمام امکانات و پشتیبانی جبهه استکبار در سایه پایمردی جوانان ایران حتی یک وجب از این کشور در اشغال دشمنان باقی نماند و سرانجام حقانیت مردم کشور ما و سرزمین مان در این دفاع هشت ساله به اثبات رسید.

وی با بیان اینکه خاطرات و روایات و مستنداتی که مربوط به این هشت سال است به تعبیر مقام معظم رهبری اهمیتی استراتژیک دارد، افزود: هر چه کتاب‌ها، آثار نمایشی، داستانی خاطره‌نویسی و انواع آثار هنری در این رابطه منتشر شود برای ثبت در تاریخ و آگاهی نسل جوان کشور و نسلی که در گام دوم این کشور قرار است کار را بر عهده بگیرد مفید خواهد بود.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: بنا به دلایل بیان شده مقام معظم رهبری با درایت خودشان سعی کرده‌اند چراغ ادبیات دفاع مقدس را در تمام سال‌های بعد از جنگ روشن و فروزان نگه دارند و از تلاش فعالان این عرصه حمایت کنند.

مختارپور با اشاره به جمع‌آوری و نگهداری اسناد معتبر و ارزشمند دوران دفاع مقدس، متذکر شد: صدها هزار نسخه سند از دوران دفاع مقدس در سازمان اسناد و کتابخانه ملی برای استفاده محققین و پژوهشگران آماده شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ