ایران مخالف با مداخلات کشورهای بیگانه در قفقاز است

اقتصاد ایران: وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام مخالفت کشورمان با مداخلات کشورهای بیگانه در قفقاز، لزوم بهره گیری از ظرفیت کشورهای منطقه از جمله سازوکار مشورتی ۳+۳ را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شاهین مصطفی یف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان امروز سه شنبه با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

در این دیدار شاهین مصطفی یف با اشاره به ملاقات‌ها و مذاکرات مفید و سازنده با مقامات جمهوری اسلامی ایران، سفر خود و هیأت همراه به تهران را نشانگر اهتمام کشورش برای توسعه روابط با ایران دانست.

وی همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های تجاری، سرمایه گذاری، ترانزیت، برق، آب و نفت را مفید و سازنده توصیف کرد و ابراز امیدواری نمود با توجه به ظرفیت‌های زیاد دو کشور، روند همکاری‌های دوجانبه در دولت جدید ایران بیش از پیش گسترش یابد.

معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان با ارائه گزارشی از تحولات منطقه قفقاز، رویکرد کشورش برای برقراری صلح در منطقه را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد جمهوری آذربایجان به هیچ وجه اجازه نخواهد داد از قلمرو کشورش تعرضی به همسایگان صورت گیرد

عراقچی نیز با اشاره به اهمیت جمهوری آذربایجان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه کشورمان نقش کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را در این زمینه حائز اهمیت ذکر کرد.

عراقچی عزم کشورهای منطقه برای حل و فصل مسائل از طریق مذاکره و نیل به توافق صلح را مثبت ارزیابی کرد و برای کمک در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع فلسطین و لبنان که با حمایت برخی کشورهای غربی صورت می‌گیرد، بر ضرورت اقدام جهانی برای توقف این جنایات تاکید نمود.

عراقچی با اعلام مخالفت کشورمان با مداخلات کشورهای بیگانه در قفقاز، لزوم بهره‌گیری از ظرفیت کشورهای منطقه از جمله سازوکار مشورتی ۳+۳ را مورد تاکید قرار داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ