انتقاد رسانه‌های عبری از استراتژی نظامی رژیم صهیونیستی

اقتصاد ایران: رسانه‌های عبری به انتقاد از استراتژی نظامی رژیم صهیونیستی در تمرکز به نیروی هوایی به جای ایجاد توانمندی موشکی قوی، پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه روسیا الیوم، رسانه‌های عبری از اشتباه استراتژیک رژیم صهیونیستی درباره قدرت موشکی هجومی صحبت می‌کنند.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» پرسشی را مطرح کرده است که آیا استراتژی نظامی رژیم صهیونیستی در اولویت دادن به نیروی هوایی بر ایجاد یک نیروی موشکی اشتباه است؟

این روزنامه شرایط موجود را به «دفن سر در شن» تشبیه کرده است.

این روزنامه عبری به دنبال یافتن دلیل مخالفت نیروهای هوایی با تهیه موشک‌های هجومی بوده و به بررسی مزایای موشک‌ها در مقایسه با جنگنده‌های پیشرفته و همچنین مدت زمان و هزینه لازم برای ایجاد یک نیروی موشکی کارآمد و مرگبار در ارتش این رژیم پرداخته است.

روزنامه همچنین اشاره کرده است که میلیون‌ها صهیونیست به ورود و خروج از پناهگاه‌ها به دلیل حملات موشکی ایران، لبنان و یمن عادت کرده‌اند و از این شرایط به عنوان «سر در شن و موشک در آسمان» یاد کرده است.

این روزنامه به یادآوری تصمیم استراتژیک ایران پرداخته است که «ایجاد مجموعه‌ای از موشک‌های تهدیدکننده در اطراف اسرائیل بهتر از ایجاد و نگهداری نیروهای هوایی پرهزینه و پیچیده است.»

این روزنامه افزوده است: «در حالی که اسرائیل منابع بیشتری را در نیروی هوایی و سامانه‌های دفاع فعال چندلایه علیه موشک‌ها سرمایه‌گذاری کرده، نیت ایجاد یک نیروی موشکی هجومی به‌عنوان یک پاسخ احتمالی در زمان جنگ مورد غفلت قرار گرفته است.»

«یدیعوت آحارونوت» همچنین اشاره کرده است که مخالفان ایجاد نیروی موشکی این تصمیم را به دلیل کارایی عملیاتی محدود و هزینه بالای آن نسبت به جنگنده‌ها، راه‌حلی ناکافی و موقتی می‌دانستند.

این روزنامه به پیشنهادهای آویگدور لیبرمن، وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی، برای ایجاد یک نهاد موشکی و ساخت مجموعه‌ای از موشک‌های «زمین به زمین» دقیق با برد ۳۰۰ کیلومتر اشاره کرده است. هرچند این نهاد موشکی در ارتش رژیم صهیونیستی هنوز ایجاد نشده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ