واکنش پنتاگون به رزمایش نظامی چین نزدیک جزیره تایوان

اقتصاد ایران: در ادامه بهانه تراشی آمریکا برای مداخله در امور چین به نفع تایوان، پنتاگون بار دیگر با اتهام زنی علیه چین ادعا کرد که رزمایش‌ اخیر پکن در تنگه تایوان «غیرموجه و عامل بی‌ثباتی» است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، در پاسخ به سیاست‌های توسعه‌طلبانه آمریکا در شرق چین، ارتش چین دوشنبه اعلام کرد که دور جدید از تمرینات نظامی را در تنگه تایوان و اطراف جزیره تایوان آغاز کرده که هشداری به «اقدامات جدایی‌طلبانه نیروهای استقلال‌خواهان» است.

بر پایه این گزارش، پنتاگون رزمایش نظامی موسوم به «شمشیر مشترک ۲۰۲۴ بی» (Joint Sword-۲۰۲۴B) پکن در حوالی تنگه تایوان را محکوم کرد.

وزارت دفاع آمریکا در ادامه بیانیه خود مدعی شد رزمایش چین عامل «بی‌ثباتی» در منطقه است و با هدف «اعمال فشار» انجام می‌شود.

در همین ارتباط، پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر شد مدعی شد: «رزمایش شمشیر مشترک ۲۰۲۴ بی ارتش آزادی‌بخش چین در نزدیک تایوان را به دقت زیر نظر داریم و آن را بخشی از اقدام چین در تحمیل فشار نظامی و غیر موجه و بی‌ثبات کننده می‌دانیم.»

فرماندهی بخش شرقی چین در بیانیه‌ای در واکنش به مداخلات خارجی درباره رزمایش اخیر چین در دریای جنوبی چین اعلام کرد: «این مانور، مشروع و اقدامی جدی برای حفظ حق حاکمیت و وحدت ملی است.»

تایوان ۲۰ ماه مه مراسم تحلیف رئیس جدید این جزیره را برگزار کرد. فرماندهی جبهه شرقی ارتش چین سه روز بعد، رزمایش «شمشیر مشترک ۲۰۲۴- اِی» را در حوالی تایوان و همچنین نزدیک جزایر «کین‌من»، «ووکیو» و «دونگین» آغاز کرد.

تایوان از سال ۱۹۴۹ به طور خودمختار ادامه می‌شود. با این حال، پکن با اشاره به اینکه تایوان بخشی از قلمروی چین است، بارها تاکید کرده که از توسل به گزینه نظامی برای الحاق این جزیره چشم‌پوشی نخواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ