رسانه اسرائیلی: ما واقعا در یک فاجعه بزرگ به سر می‌بریم

اقتصاد ایران: یک رسانه عبری زبان با انتشار پادکستی در شبکه‌های اجتماعی به اوضاع اسرائیل را در آستانه یک فاجعه بزرگ واقعی توصیف کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان دمارکر، که نسخه اقتصادی روزنامه هاآرتص محسوب می‌شود، در پادکست خود با حضور چند کارشناس و تحلیل‌گر به بررسی اوضاع اسرائیل در 374 مین روز جنگ غزه گرداخت.

در مقدمه این نشست آمده است، در حالی ما این تعداد از روزهای جنگ را پشت سر می‌گذاریم که 101 اسرائیلی همچنان در اسارت حماس به سر می‌برند.

در بخشی از این گفتگو آمده است، ما همچنان در حال تحمل شکست هستیم، اگر بخواهیم به مواردی که ما را به شدت می‌آزارد صحبت کنیم، باید به حادثه فاجعه باری که دیروز در پایگاه آموزشی تیپ گولانی اتفاق افتاده اشاره کنیم، به طور حتم این یک اتفاق نادر محسوب نمی‌شود زیرا حوادث گذشته نیز ثابت کرده‌اند که سامانه پدافندی ارتش اسرائیل نقاط کوری دارند که می‌توانند عواقب راهبردی بر کل جنگ داشته باشد و اگر بخوهیم به شکل فراگیر تری به این مسئله نگاه کنیم باید گفت که اسرائیل وارد یک دوره بی ثباتی می‌شود.

شلیک صدها موشک از لبنان برای ما امری روزمره شده است و این موشک‌ها تقریبا تمام خاک (فلسطین اشغالی) را در بر گرفته‌اند.

به گفته کارشناسان ما با یک بی ثباتی اقتصادی هم مواجه هستیم، آمار و ارقامی که از وزارت‌های کابینه و بانک اسرائیل و نیز دفتر مرکز آمار منتشر می‌شوند، اصلا اطمینان بخش نمی‌باشند و همسویی قابل توجهی با اطلاعاتی دارند که شرکت‌های اعتباری در مورد اسرائیل منتشر کرده بودند.

هفته گذشته وزارت دارایی از افزایش کسری بودجه خبر داد و بانک اسرائیل هم پیش بینی‌های اقتصادی کلی را به سمت انقباض بیشتر تعدیل و پیش بینی افزایش تورم را داد، این در حالی است که تورم و گرانی در قیمت‌ها و بازار کاملا مشهود است، در مقابل این شرایط هنوز مشخص نیست که خزانه داری اسرائیل بتواند درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده را محقق کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ