مهم‌ترین رکن مدیریت قدرت تصمیم‌گیری است

اقتصاد ایران: تبریز-استاندار آذربایجان شرقی گفت: مهم‌ترین رکن مدیریت، قدرت تصمیم‌گیری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام سرمست اظهار کرد: ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس تفکیک قواست و در عین‌حال همکاری و هم‌افزایی میان آنها هم پیش‌بینی‌شده و ما نیز پایبند این سیاست هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: همکاری، هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های دولتی با تشکیلات قضائی بسیار مؤثر بوده و ما نیز براین‌اساس بر ایجاد امنیت، رفاه و آسایش مردم متفق‌القول هستیم.

وی اظهار کرد: مرحوم شهید رحمتی و آیت‌الله آل‌هاشم فضای بسیار مثبتی در استان به وجود آورده بودند و با فقدان آنها خلائی در امور استان ایجاد شد که جبران این خلاء علاوه بر دستگاه‌های اجرایی بر دوش دادگستری نیز بود.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: اگر همکاری و هماهنگی و تعامل بین دو قوه مجریه و قضائیه نباشد مردم متضرر می‌شوند که حاصل این خسران و ضرر، عدم رضایت مردم از نظام و حاکمیت خواهد بود.

سرمست گفت: سیاست تشکیلات قضائی بیشتر مبتنی بر پیشگیری و صیانت است که ما نیز این باور هستیم و اساس مدیریتی ما فسادستیزی است.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین رکن مدیریت، قدرت تصمیم‌گیری است و ما تلاش داریم فضای استان در جهت صیانت از مدیران و تقویت آنها، منجر به افزایش قدرت تصمیم گیری و جرأت بخشی در بین آنان شود و مدیرانی توانمند، آشنا به قانون و تصمیم‌گیر داشته باشیم.

سرمست خاطرنشان کرد: برخی دستگاه‌های اجرایی به‌موقع وظایف محوله خود را انجام نمی‌دهند که این موضوع منجر به ایجاد نارضایتی شدید و ناهنجاری و تنش در بین مردم می‌شود که مشکل فاز ۲ خاوران یکی از این تنش‌ها است.

وی اعلام کرد: خواهان امنیت سرمایه‌گذاری در استان هستیم و پروژه‌های کلان استان و برخی پروژه‌های جدید را پیگیری می‌کنیم.

سرمست با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که استاندار، نه تنها نماینده عالی دولت در استان بلکه نماینده حاکمیت است، افزود: هدف و تکلیف دولت و دستگاه قضائی، مشترک و مشخص است و تیم مدیریتی نیز با این نگرش باید همراه باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ