ساخت پل شهید صادقی شهر زیراب آغاز شد
اقتصاد ایران: سوادکوه- آیین کلنگ زنی و ساخت پل شهید صادقی شهر زیراب سوادکوه با حضور استاندار مازندران انجام شد.
به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری عصر جمعه در آئین کلنگزنی پل شهید صادقی شهر زیراب شهرستان سوادکوه، با اشاره به مزین بودن نام این پل به شهید و بالا بودن مقام شهدا، گفت: شهدا ما را مسئول میکنند و بنابراین باید سخت تلاش و کار کرد.
استاندار مازندران با تأکید بر اهمیت وجود یک برنامه جامع و برنامهریزی مدون، گفت: باید شهرستان را کامل دید و سپس بر مبنای برنامه جامع اقدامات لازم را انجام داد.
وی با بیان اینکه پل شهر پلسفید نیز در سفر دوم شهید رئیسی تصویب شد، یکی از کارهای مهم برای انجام در سوادکوه را همین پل دانست و گفت: مقداری از تملک زمینها مانده است که باید از طریق شهرداران با تهاتر و جابجایی این مهم نیز انجام شود.
این مسئول با اشاره به اینکه حریم راه آهن مردم را در مضیقه قرار داده است، با اشاره به دیگر حرائم در شهرستان و استان همچون حریم رودخانه و دریا، حریم گاز، حریم برق فشار قوی، حریم جاده، اوقاف، بنیاد علوی؛ منابع طبیعی و محیط زیست، خاطرنشان کرد: تعدد این حرائم و تداخل آنها، گاه گیجکننده شده لذا کار را باید با سختی انجام داد.
نوری با اذعان بر اینکه باید ظرفیتها را بشناسیم و از آنها استفاده کنیم، از جمله این ظرفیتها به رتبه هشتم استان در تولید عسل اشاره کرد و گفت: همچنین با مشارکت درست با افراد دارای اهلیت، باید زمینه را برای آنها فراهم کنیم و ما نیز پیگیر موضوع هستیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه بعد از مدتها، کلنگزنی این پل (پل شهید صادقی) محقق شد، افزود: بخش اعظم اعتبارات آن از ستاد بحران، تبصرههای مختلف بودجه بوده و شهرداری نیز پای کار آمده و بخشی از اعتبار نیز از سوی آب منطقهای است که این امر بیانگر همگرایی دستگاهها است.
وی کارکرد این پل را دو وجهی دانست و افزود: یک وجه برای تردد مسافران و وسایل نقلیه و دیگری نیز در ایامی که راهها قطع شود، بهعنوان یک پل پدافندی غیرعاملی است و پیشبینی میشود که این پل ظرف مدت یک سال به بهرهبرداری برسد.
نوری در رابطه با سیل ابتدای تابستان در شهرستان سوادکوه، با اشاره به اینکه برای اولین بار پس از سیل، ظرف کمتر از دو هفته اعتبار داشتهایم، گفت: به دلیل عدم انجام برخی اقدامات در گذشته و همچنین تغییر اقلیم و بارش بارانهای سیلآسا و سریع ما بخشی از زیرساختها را از دست دادهایم و باید مستندات این خسارات تنظیم و ارسال شده تا اعتبارات منظور شود.
وی با تأکید بر اینکه محصولات کشاورزی باید بیمه شوند، تصریح کرد: جهاد کشاورزی این مورد را پیگیری کند و کشاورزان نیز توجه داشته باشند، زمینهای در معرض سیل، در اولویت است و اگر اتفاقی بیفتد ما نمیتوانیم خسارت آن را پرداخت کنیم لذا باید برای بیمه پیگیری کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، شهر زیراب با عبور رودخانه از میان آن به دو بخش تقسیم شده که طی پنج سال اخیر، تنها یک پل برای اتصال دو بخش شهر داشته است چراکه این پل (بهعنوان پل پدافندی شهر زیراب) در سیل سال ۱۳۹۸ تخریب شده بود و امسال پس از پنج سال کلنگ آن به زمین خورده است.