جنگنده‌های روس از چه راه‌هایی وارد ایران شدند؟

اقتصاد ایران: ورود جنگنده‌های میگ-۲۹ به ایران به دهه ۱۹۹۰ و پس از پایان جنگ ایران و عراق برمی‌گردد.

خبرآنلاین: ایران در دهه ۱۹۹۰ میلادی تعدادی میگ-۲۹ (MiG-۲۹) از نوع Fulcrum-A را از اتحاد جماهیر شوروی سابق خریداری کرد. بر اساس گزارش‌های مختلف، ایران حدود ۳۰ فروند از این جنگنده‌های چندمنظوره را در اختیار داشت. با این حال، تعداد دقیق میگ-۲۹های فعال در نیروی هوایی ایران به دلیل عدم شفافیت کامل در اطلاعات نظامی ایران و گذشت زمان از خرید این هواپیماها ممکن است تغییر کرده باشد. برخی از هواپیماها ممکن است به دلیل تعمیرات، نگهداری یا خرابی دیگر عملیاتی نباشند.

ورود جنگنده‌های میگ-۲۹ به ایران به دهه ۱۹۹۰ و پس از پایان جنگ ایران و عراق برمی‌گردد. این هواپیماها از طریق چند مسیر وارد ایران شدند:

خرید مستقیم از اتحاد جماهیر شوروی: در سال ۱۹۹۰، ایران اقدام به خرید حدود ۱۸ فروند میگ-۲۹ از اتحاد جماهیر شوروی (روسیه کنونی) کرد. این خرید در چارچوب تلاش‌های ایران برای تقویت نیروی هوایی خود پس از آسیب‌های ناشی از جنگ ایران و عراق صورت گرفت. در این زمان، اتحاد جماهیر شوروی همچنان در حال فروش تسلیحات به کشورهای مختلف بود، و ایران نیز یکی از خریداران تسلیحات پیشرفته شوروی بود.

انتقال از عراق در زمان جنگ خلیج فارس: در طول جنگ خلیج فارس (۱۹۹۱)، برخی از هواپیماهای عراقی از جمله چند فروند میگ-۲۹، به ایران منتقل شدند. زمانی که عراق مورد حمله نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا قرار گرفت، تعدادی از هواپیماهای نیروی هوایی عراق به ایران پرواز کردند تا از نابودی در حملات هوایی ائتلاف در امان بمانند. ایران این هواپیماها را نگه داشت و پس از جنگ به عراق بازنگرداند. در نتیجه، برخی از میگ-۲۹های نیروی هوایی ایران از این طریق وارد شد.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ