برخی صنایع مازندران زمین خورده است

اقتصاد ایران: ساری- نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: برخی صنایع استان نظیر پنبه به دلیل وجود مافیای واردات زمین خورده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی سه شنبه شب در شورای زکات استان افزود: زکات یک ظاهر مادی و سرّ معنوی دارد و طبق روایات برخی از خشک‌سالی و قحطی‌ها تحریم زمین است.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم حرفمان تأثیر داشته باشد اول خودمان باید عمل کنیم زیرا دو انفاق واجب عبادی مالی به نام خمس و زکات داریم، اگر ما عامل باشیم حرفمان در دیگران تأثیر می‌گذارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه روستا خزینه خداست، خاطرنشان کرد: روستا باید مولد باشد، دام، زراعت و باغ آنجاست و اگر نیست تقصیر ماست که روستاها را خشک و روستاییان را وادار به هجرت کردیم و حاشیه‌نشینی در پی آن به‌وجود آمده است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به زمین خوردن صنعت دام و پنبه مازندران افزود: چقدر از این صنایع زمین به‌خاطر مافیای واردات، نفوذی‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی زمین خورده است.

این مسئول عنوان کرد: الحمدالله تولیدات گندم امسال نسبت به گذشته بیشتر است ولی در رابطه با بذر سال گذشته خیلی مشکل داشتیم و اگر آب‌ها را مهار کنیم و بذرهای درست و به موقع در اختیار کشاورز بگذاریم خوب است.

نماینده ولی فقیه در مازندران اعلام کرد: مشکل سوخت کشاورزان را حل کنید زیرا قیمت‌های کود و سم سرسام‌آور است و کود کشاورزی آزاد در خود انبار تعاونی‌ها یافت می‌شود و ما زمین‌های خوبی برای تولید بذر داریم و لازم نیست جهاد کشاوری بذر کشاورزی از استان فارس وارد کرد.

وی با بیان اینکه تشویق و جریان‌سازی زکات خوب است و باید صورت پذیرد، عنوان کرد: زکات یک مصرف عام دارد فقط متعلق به فقرا نیست و کشور و روستا را می‌تواند آباد کند، البته فقرا را نباید فراموش کرد و باید اولویت اول باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ