اقتصاد رژیم صهیونیستی در آستانه ورشکستگی است

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مجموعه خسارات لجستیک و نظامی که به رژیم صهیونیستی وارد شده شرایط را بسیار دشوار کرده و عملاً اقتصاد این رژیم را در آستانه ورشکستگی فرو برده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل ظهره‌وند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خسارات وارده به اقتصاد اسرائیل از بعد عملیات طوفان الاقصی را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد و گفت: اولین خسارتی که به اقتصاد اسرائیل وارد شد، خروج شرکت‌ها و کمپانی‌های سرمایه‌گذار از سرزمین‌های اشغالی به‌دلیل ادامه جنگ و درگیری در غزه و مشکلات امنیتی است.

وی افزود: نکته دوم و حائز اهمیت در اقتصاد رژیم صهیونیستی، مسئله توریسم است که نقش مهمی در تولید ناخالص داخلی این رژیم داشت اما در زمان حاضر هیچ توریستی در طول یک سال اخیر به سرزمین‌های اشغالی سفر نکرده است و به همین دلیل هم شاهد خالی شدن هتل‌ها و رکود مشاغل وابسته به آن هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرک‌نشینان مناطق شمالی اسرائیل در پی درگیری با حزب‌الله این مناطق را تخلیه کرده به‌سمت مناطق جنوبی رفتند اظهار کرد: هم‌اکنون که دامنه درگیری گسترش یافته است، عمده این شهرک‌نشینان در هتل‌ها مستقر شدند و این موضوع هزینه بسیار زیادی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است.

ظهره‌وند متذکر شد: رژیم صهیونیستی باید بخش عمده‌ای از نیازهای خود را از طریق بنادر وارد کند که با فشار یمنی‌ها بر کشتی‌های عازم اسرائیل، هم‌اکنون هزینه تأمین سوخت و مواد غذایی برای این رژیم به‌شدت افزایش یافته است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: مجموعه این مسائل کنار خسارات لجستیک و نظامی که به این رژیم وارد شده شرایط را بسیار دشوار کرده و عملاً اقتصاد این رژیم را در آستانه ورشکستگی فرو برده است.

انتهای پیام/+

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ