صنعت هوانوردی کشور نیازمند بازمعماری است

اقتصاد ایران: سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری گفت: صنعت هوانوردی نیازمند بازمعماری است و تحقق این مهم و فراتر رفتن از وضع موجود، ارائه خدمات مطلوب و بهتر، نیازمند همیاری و همکاری متخصصان و کارشناسان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین پور فرزانه سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به جایگاه و اهمیت نیروی انسانی و رضایت شغلی کارکنان در تحقق اهداف سازمانی اشاره کرد و گفت: تخصص گرایی و فعالیت افراد در رشته‌های تحصیلی مرتبط، اصل مهم و اساسی در افزایش اثربخشی به‌شمار می‌رود؛ بنابراین علاوه بر مسائل معیشتی از جمله حقوق و مزایا، توجه به تخصص گرایی منجر به ایجاد فضای آرام، تخصصی و در نهایت ارتقا رضایت شغلی خواهد شد.

وی در ادامه به برنامه‌ها و طرح‌های پیش رو اشاره کرد و گفت: توسعه اهداف و برنامه‌های سازمان هواپیمایی کشوری مستلزم همیاری و همکاری شما متخصصان و کارشناسان است و چنانچه بخواهیم به اهداف مد نظر از جمله اصلاح رویه‌ها و توسعه این صنعت دست یابیم باید از راهبردها و مشاوره‌های تخصصی شما بهره‌مند شویم.

پور فرزانه ضمن تاکید بر رشد برون‌زا به جای رشد درون‌زا به منظور تسریع در ارائه خدمات و بالا بردن کیفیت خدمات، تصریح کرد: صنعت هوانوردی کشور نیازمند باز معماری است و تحقق این مهم و فراتر رفتن از وضع موجود، ارائه خدمات مطلوب و بهتر، نیازمند همیاری و همکاری شما متخصصان و کارشناسان سازمان هواپیمایی کشوری است.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به پیشبرد اهداف عالیه صنعت هوانوردی و تاکید بر تولید بومی سازی صنعت، افزود: کارشناسان و متخصصان این سازمان به عنوان مشاورهای من هستند و از نظرات تک‌تک شما برای پیشبرد صنعت هوانوردی بهره‌مند خواهم شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ