تقویت توانمندی‌های دانش‌بنیان‌های دارویی در اولویت معاون علمی رئیس‌جمهور

اقتصاد ایران: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه دانش‌بنیان‌ها در حوزه دارویی تأکید کرد و وعده داد که حل مشکلات این شرکت‌ها در دستور کار معاونت قرار خواهد گرفت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته ایران فارما، میزبان حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد.

افشین در یک بازدید دوساعته از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، نهادهای تامین مالی و سرمایه گذاران حوزه دارو با فعالان این حوزه گفت‌وگو کرد و قول مساعد پیگیری مشکلات و دغدغه‌های آنان را داد. وی همچنین بر توسعه توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه فناورانه و نوآورانه دارویی تاکید کرد.

ایران فارما، بزرگ‌ترین رویداد ارائه دستاوردهای کشور در حوزه دارو است که با مشارکت شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، شرکت‌های توزیع کننده دارو، شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات و ماشین‌آلات دارویی، شرکت‌های خدمات چاپ و بسته‌بندی دارو، شرکت‌های تولیدکننده داروهای نوترکیب و شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان داروهای گیاهی، مکمل‌های غذایی و رژیمی، مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی داروسازی، انجمن‌ها، اهالی مطبوعات و نشریات حوزه دارویی برگزار می شود.

نهمین دوره نمایشگاه ایران‌فارما، فرصت مناسبی برای ارائه پتانسیل‌های موجود و توانمندی‌های کشور توسط متخصصین و صنعتگران در دنیای پویای صنعت دارو خواهد بود. سخنرانی‌ها و پنل‌های علمی و صنفی، نشست‌های دوجانبه و چندجانبه تجاری و اقتصادی، مجامع صنفی، مسابقات و چالش‌های تعاملی، نمایشگاه‌های کتاب و رسانه حوزه سلامت و تورهای دانشجویی از بخش‌های مختلف این رویداد به شمار می‌رود.

نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارما ۱۴۰۳) توسط سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران طی روزهای ۱۱ تا ۱۳ مهر ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ