میزان ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان بوشهر مطلوب است

اقتصاد ایران: بوشهر- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: میزان ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان بوشهر مطلوب است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین صبح شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان بوشهر اظهار کرد: هر ساله با شروع فصل پاییز میزان مصرف و تقاضای استان برای مایحتاج غذایی اصلی، افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه میزان ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان در حد مطلوب است اضافه کرد: با این وجود به دلیل آغاز نیمه دوم سال و افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی، دستگاه‌های اجرایی متولی باید با دقت و حساسیت، همواره کالای مورد نیاز مردم را به میزان کافی و در نهایت سلامت در انبارها و سردخانه‌های استان داشته باشند.

باستین ادامه داد: آغاز سال تحصیلی مراکز علمی و دانشگاهی، پذیرش کارگران فصلی به دلیل اوج‌گیری فعالیت کاشت محصولات خارج از فصل و ورود مسافران و گردشگران به ویژه در ایام تعطیل، باعث افزایش تقاضا برای مایحتاج اولیه مانند نان، برنج ارزان و مرغ می‌شود.

توزیع ۱۰ هزار تن کالا

وی با اشاره به توزیع ۱۰ هزار تن کالاهای مختلف از جمله برنج، شکر، مرغ و گوشت در ۶ ماهه اول سال، گفت: پیگیری و هماهنگی‌های لازم برای تأمین و توزیع کالاهای تنظیم بازاری انجام شده و همچنان ادامه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر ادامه داد: تولید کالاهای اساسی در استان به ویژه مرغ، باید به صورت مستمر و به میزان کافی باشد. همه دستگاه‌های اجرایی باید کمک کنند که در تولید این محصولات وقفه‌ای پیش نیاید.

وی ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام با همراهی تأمین کنندگان بخش خصوصی نیز باید نهاده‌های دامی لازم را در اسرع وقت تهیه و توزیع کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ