تاکید دستغیب بر جلوگیری از گرانی متوالی اجناس و کالاها

اقتصاد ایران: رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: لازم است گزارش کاملی از «اخذ پیاپی و چندباره مالیات بر ارزش افزوده» در واحدهای تولیدی تهیه شود تا از گرانی متوالی اجناس و کالاها جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و نهمین جلسه هیأت عمومی دیوان محاسبات کشور برای تدوین گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲، با حضور رئیس کل، دادستان، معاونین، مستشاران، مدیران و حسابرسان برگزار شد.

در این جلسه پیرامون بررسی بندها و اجزای مرتبط با تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ ذیل سرفصل «عوارض و مالیات»، سید احمدرضا دستغیب با بیان اینکه دیوان محاسبات هشدارهای لازم را درباره رسوب منابع در شهرداری‌ها داده است، اظهار داشت: وفق بررسی‌های کارشناسی در این نهاد نظارتی، حدود ۹ هزار میلیارد تومان رسوب منابع در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور وجود دارد که ضروری است تا در اسرع وقت بابت مصرف در محل‌های مربوطه، تخصیص یابد.

اشاره به موضوع «تکرار ارزش افزوده» در حوزه مالیات ستانی از مردم، از دیگر موارد مورد تاکید دستغیب پیرامون بند «ط» از تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ بود و بیان داشت: لازم است تا ظرف یک ماه، گزارش کاملی از «اخذ پیاپی و چندباره مالیات بر ارزش افزوده» در واحدهای تولیدی تهیه شود تا علاوه بر ارائه آن به مردم، از گرانی متوالی اجناس و کالاها نیز جلوگیری شود.

رئیس کل دیوان محاسبات با اشاره به اینکه طبق اصل ۵۵ قانون اساسی، حق اظهارنظر کارشناسی برای این نهاد نظارتی محفوظ است، گفت: می‌توان با اعمال رویه واحد در راستای اجرای ماده ۱۵ قانون مالیات‌های مستقیم، اطلاعات دقیق‌تری را در این رابطه، ذیل گزارش‌های انضمامی تفریغ بودجه سنواتی به نمایندگان مجلس و افکار عمومی، ارائه کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ