دلیل اصلی خشک شدن پوست در پاییز

اقتصاد ایران: گاهی تغییر آب‌ و هوایی منجر به خشکی پوست می‌شود که ناشی از سرد شدن هوا، کاهش رطوبت و وزیدن باد است و می‌تواند پوست را دچار خارش کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری آنلاین، فصل پاییز آغاز سرد شدن آب و هواست و در این شرایط پوست بدن هم دچار تغییر می‌شود.

فریبا علی‌میری، کارشناس طب ایرانی درباره تغییراتی که برای پوست در این فصل رخ می‌دهد می‌گوید: گاهی این تغییر آب‌ و هوایی منجر به خشکی پوست می‌شود که ناشی از سرد شدن هوا، کاهش رطوبت و وزیدن باد است و می‌تواند پوست را دچار خارش کند.

او درباره اصلی‌ترین علّت خشک شدن پوست دست و بدن در پاییز هم بیان می‌کند: در این فصل کاهش رطوبت پوست هم رخ می‌دهد و علاوه بر این می‌تواند به علت کاهش ترشح چربی تولید شده به‌وسیله‌ غدد پوست هم باشد. البته عوامل ژنتیکی یا کمبود برخی از مواد مغذی در برنامه‌ غذایی هم از جمله عوامل موثر در این باره هستند.

البته به تاکید این کارشناس طب ایرانی، برخی از بیماری‌ها هم می‌توانند باعث مشکل پوستی شوند از جمله کم‌کاری تیروئید و دیابت و… استفاده از برخی داروها هم از جمله دیورتیک‌ها، ضد اسپاسم‌ها و آنتی‌هیستامین‌ها هم دلیلی برای بروز خشکی و خارش پوست هستند.

علی‌میری تاکید می‌کند: خشک شدن پوست و خارش مداوم آن تا حدی آزاردهنده است اما با انجام برخی کارها و استفاده از لوسیون‌های مرطوب‌کننده می‌توان این مشکل را تا حدودی برطرف کرد و پوست لطیف و نرم حتی در پاییز داشت.

این در حالی است که پیشتر دکتر علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی مرکز IT دانشگاه صنعتی شریف درباره راهکار رفع خشکی پوست در پاییز به همشهری گفته بود استفاده از روغن برای مرطوب کردن پوست در این فصل بیشتر توصیه می‌شود و می‌توانید مخلوط روغن بنفشه و بادام را روی پوست دست و بدن ماساژ دهید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ