بازار ارز در تلاطمات سیاسی و امنیتی ۱ سال اخیر مدیریت شد

اقتصاد ایران: نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت:بزرگترین تلاطمات سیاسی و امنیتی را در یکسال اخیر داشتیم، اما بازار ارز مدیریت شد.

- اخبار اقتصادی -

حبیب قاسمی، نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه تلاطمات بازار ارز در یکی دو سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته که ناشی از عملکرد بانک مرکزی در کنترل بازار است، اظهار کرد: همزمان با حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و شهادت سیدحسن نصرالله بازار ارز وضعیت با ثباتی را تجربه کرد و این در حالی است که ما در سال‌های پیش از این دوره تلاطم‌ها و جهش‌های قیمتی شدیدی را پس از اتفاقات سیاسی و نظامی تجربه می‌کردیم.

وی با اشاره به افزایش درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفتی و غیرنفتی در یکسال گذشته، تصریح کرد: تامین به موقع و مناسب همه نیازهای وارداتی دارو، کالاهای اساسی و همچنین دست پر بانک مرکزی در مداخله موثر بازار، مصداق بارز افزایش درامدهای ارزی است که تاثیر بسزایی در مدیریت بازار ارز داشته است.

قاسمی تاکید کرد: این کاهش تلاطم و ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز در یکی دو سال گذشته در حالی است که ما اتفاقات بزرگ امنیتی را در سطح منطقه داشتیم که هر یک از آنها می‌توانست بازار ارز ما را تحت تاثیر شدیدترین نوسانات قرار دهد.

این نماینده مجلس گفت: بعد از هر اتفاقی که در منطقه یا کشور رخ می‌داد، نرخ ارز اندکی افزایش می‌یافت اما این افزایش قیمت اولاً قابل قیاس با تلاطم‌های سال‌های قبل نبود و دیگر اینکه پس از چند روز متوقف می‌شد و بازار آرامش خود را باز می‌یافت و قیمت‌ها به ثبات می‌رسید.

وی گفت: در آخرین مورد هم که ترور شهید هنیه بود اگرچه در ساعت ابتدایی پس از ترور قیمت ارز بالا رفت اما با مدیریت خوبی که اعمال شد پس از چند روز آرامش به بازار بازگشت. در حال حاضر نیز حادثه لبنان نمی‌تواند تاثیر شدیدی بر بازار بگذارد و قیمت‌ها را دچار التهابات پایدار کند، کما اینکه در روز گذشته شاهد کاهش نرخ بودیم.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ