کمیسیون ریتیل‌تک انجمن تجارت الکترونیک آغاز به کار کرد

اقتصاد ایران: در راستای فعالیت‌های صنفی و رفع چالش‌های موجود در حوزه تجارت الکترونیکی کمیسیون ریتیل تک در انجمن تجارت الکترونیک تهران آغاز به کار کرد.

در راستای فعالیت‌های صنفی و با هدف رفع چالش‌های فعالان حوزه تجارت الکترونیکی در حوزه خرده‌فروشی ، کمیسیون ریتیل تک آغاز به کار کرد. در جلسه اول این کمیسیون انتخابات برگزار شد و با رأی اعضا، مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا، به‌عنوان رئیس و مسعود شاهمرادی، مدیرعامل خانومی، به‌عنوان نایب رئیس این کمیسیون انتخاب شدند

ماموریت کمیسیون ریتیل‌تک افزایش شفافیت و بهبود فضای خرده فروشی در کشور خواهد بود و در این کمیسیون تلاش می‌شود تا  با نگاه تخصصی به  قاچاق و زنجیره تامین کالاها علاوه بر راهکارسازی برای پیش‌برد شفافیت در اقتصاد کشور، نظارت بر شیوه اجرای قوانین و بررسی رویه‌های اجرایی گام‌های موثری در جهت بهبود فضای کسب و کارهای این حوزه برداشته شود.

در جلسه اول این کمیسیون انتخابات برگزار شد و با رای اعضای این کمیسیون، مسعود طباطبایی و مسعود شاهمرادی، به عنوان رئیس نایب رئیس این کمیسیون انتخاب شدند. اعضای کمیسیون ریتیل‌تک انجمن تجارت الکترونیک شرکت‌های دیجی‌کالا، تکنولایف، ترب، بانی مد، خانومی، ایمالز، باسلام و اسنپ شاپ هستند که در این کمیسیون فعالیت می‌کنند.

صنعت ریتیل‌تک، به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های تجارت الکترونیک، با رشد سریع کسب‌وکارهای آنلاین و افزایش استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه خرده‌فروشی، نقش ویژه‌ای در توسعه اقتصاد کشور و همچنین اشتغال دارد. انجمن تجارت الکترونیک تهران با رویکرد تخصصی تلاش خواهد کرد تا با مشارکت در تدوین قوانین و نظارت بر مجریان نقشی فعال داشته باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ