اساس جنگ‌های بزرگ به دلیل عدم شناخت انسان است

اقتصاد ایران: ارومیه- مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: اساس جدال‌ها و جنگ‌های بزرگ جهان مبتنی بر نوع انسان شناسی مکتب‌هاست و دیدگاه اسلام نسبت به انسان و نوع انسان شناسی معجزه بزرگ دین است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام منصور امامی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه الگوی حکمرانی اسلامی، سیره پیامبر اعظم (ص)، تمدن نوین اسلامی که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام خامنه‌ای ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: دیدگاه اسلام این است که حکم و قانون مال خداست و نظام‌های متعددی برای بشر حکومت کرده و قانون گذاری کرده‌اند که پر از اشکال و اختلاف است و بهترین قانون را اسلام بیان کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی عنوان کرد: اساس جدال‌ها و جنگ‌های بزرگ جهان مبتنی بر نوع انسان شناسی مکتب‌هاست و دیدگاه اسلام نسبت به انسان و نوع انسان شناسی معجزه بزرگ دین است.

وی با تأکید بر اینکه امکان ندارد بدون تعریف انسان به حکمرانی برسد، ادامه داد: از بزرگترین معجزات اسلام انسان شناسی است و اگر بتوانیم انسان قرآنی و محمدی را تبیین کنیم، قطعاً جامعه انسانی این انسان را قبول خواهد کرد و اسلام مانند عطر خوب منتشر خواهد شد.

حجت‌الاسلام امامی با بیان اینکه انسان شناسی مهم‌ترین مقوله ما است، اظهار کرد: انسانی که‌در مسیحیت تعریف می‌شود انسانی است که با گناه متولد و راهی برای سعادت ندارد، جز با ایمان آوردن به تثلیث، اما اسلام انسان را جانشین خدا و اشرف مخلوقات می‌داند که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: همه انسان‌ها با فطرت پاک متولد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: علوم انسانی غربی بر پایه حیوانیت مدرن است و لذا مبنای تربیتی بر روی شرطی شدن است، وقتی حیوان را با شرطی سازی تربیت کرد، لذا انسان را به عنوان حیوان باهوش معرفی می‌کند و به بیان دیگر انسان را حیوان فرض می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ