پیش بینی تولید بیش از پنج میلیون ماهی زینتی تا پایان در کرمانشاه

اقتصاد ایران: کرمانشاه- مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از پیش بینی تولید حدود پنج میلیون و دویست هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در مراکز تکثیر و پرورش استان تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد.

سهراب صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت ۱۵ مرکز تکثیر و پرورش انواع ماهیان زینتی در استان اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۱۰۰ نفر در این مراکز بصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه مراکز تولید ماهی زینتی به سه دسته بزرگ، متوسط و کوچک مقیاس تقسیم بندی می‌شوند، ادامه داد: در استان کرمانشاه تعداد چهار مرکز بزرگ مقیاس و صنعتی با مجموع تولید سه میلیون قطعه مشغول به فعالیت هستند و سایر واحدها با ظرفیت متوسط تولیدی ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار قطعه فعال هستند.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به همجواری با عراق و بازار پررونق صادرات ماهی به این کشور، انجام برنامه ریزی کارشناسی و مدیریتی با هدف توسعه پایدار و افزایش ظرفیت اشتغال در این بخش امری ضروریست.

وی تاکید کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های اداره کل شیلات استان کرمانشاه در زمینه توسعه صنعت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی می‌توان به مواردی مانند شناسایی و حمایت از واحدهای خرد و خانگی، شبکه سازی بین تولیدکنندگان ماهی زینتی و افراد علاقمند به این صنعت با هدف ایجاد فضای رقابتی، ایجاد و تقویت ایستگاه برخط ماهیان زینتی و تلاش در راستای استعدادیابی و جذب سرمایه گذار در این حوزه و کمک به رونق اقتصادی روستا با احداث مراکز زینتی خانگی در مناطق روستایی اشاره کرد.

صحرایی گفت: عدم وجود اتحادیه تولیدکنندگان ماهیان زینتی، قیمت بالا و متغیر اغلب نهاده‌های موردنیاز این صنعت، واردات انواع گونه‌های ماهیان زینتی بدون توجه به نیاز بازار و میزان تولید داخلی، عدم قیمت گذاری یکسان انواع ماهیان زینتی در کشور و عدم دسترسی تولیدکنندگان به غذای اختصاصی و باکیفیت و استفاده از غذای سایر ماهیان پرورشی از مهم‌ترین چالش‌های مراکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی استان در سال گذشته بوده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ