اضطراب جدایی را در کودکان جدی بگیرید

اقتصاد ایران: در آستانه بازگشایی مدارس، روانپزشک کودک و نوجوان توصیه‌هایی را به والدین ارائه کرده است تا به کاهش ترس و اضطراب کودکان از مدرسه کمک کنند. امین ماهورام تأکید دارد که آرامش والدین و توجه به نشانه‌های اضطراب جدایی می‌تواند نقش مهمی در تطبیق فرزندان با محیط مدرسه داشته باشد.

امین ماهورام، روانپزشک کودک و نوجوان، در آستانه بازگشایی مدارس نکاتی را به والدین توصیه کرد تا به کاهش ترس و اضطراب کودکان از مدرسه کمک کنند. وی با اشاره به اینکه ترس از مدرسه یکی از مشکلات شایع در دوران ابتدایی تحصیل است، گفت: استرس والدین می‌تواند میزان اضطراب فرزندان را افزایش دهد و آرامش والدین در این موقعیت بسیار حیاتی است.

ماهورام در گفتگو با خبرگزاری مهر همچنین توضیح داد که ترس از مدرسه ممکن است ناشی از محیط مدرسه، عملکرد تحصیلی یا حتی تجربه اتفاقات ناخوشایند مانند آزار دیدن از دوستان باشد. وی افزود: برخی کودکان به ویژه در مواجهه با جدا شدن از مادر، اضطراب شدیدی را تجربه می‌کنند و این اضطراب می‌تواند حتی به شکایات جسمی مانند دردهای شکمی و مشکلات خواب منجر شود.

وی تاکید کرد که اضطراب جدایی باید جدی گرفته شود، به‌خصوص اگر در نوجوانان مشاهده شود، زیرا ممکن است به نشانه‌های اولیه افسردگی تبدیل شود. ماهورام به والدین توصیه کرد که از ترساندن کودکان با معلم و قوانین مدرسه خودداری کنند و برای کاهش استرس کودکان، از قبل تغییرات روزمره‌ای مانند زودتر بیدار شدن را تمرین کنند.

در نهایت، وی اشاره کرد که اگر کودک مشکل جدی نداشته باشد، می‌تواند خود را با شرایط جدید مدرسه تطبیق دهد و والدین باید با توجه به نگرانی‌های فرزندشان، به او کمک کنند تا آمادگی لازم برای این مرحله جدید از زندگی را کسب کند.

4o

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ