مصرف کنجد برای چه کسانی توصیه نمی شود؟

اقتصاد ایران: سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی،‌ شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه همشهری، کنجد حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم‌ است و می‌تواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.

سایت اطلاعات پزشکی هلت‌لاین اعلام کرده ۳۰ گرم کنجد، حدود ۳٫۵ گرم فیبر دارد و افراد براساس جنسیت می‌توانند روزانه ۲۲ تا ۳۴ گرم فیبر مصرف کنند، اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمی‌شود.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژی‌زا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی،‌ شبیه سایر محصولات آلرژی‌زا احتیاط کنید.

همچنین کسانی که از بیماری التهاب روده رنج می‌برند نباید مغزها و دانه‌ها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست.

دانه‌های کنجد حاوی اگزالات هم هستند و می‌توانند سنگ‌های کلیه را تشدید ‌کنند و برای افراد دارای سابقه ابتلا به سنگ کلیه توصیه نمی‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ