مخالفت کمیسیون بهداشت مجلس با حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی؛ "سلامت مردم نباید دستخوش تصمیمات شتابزده شود"

اقتصاد ایران: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی مخالفت کرد و هشدار داد که چنین تصمیمی، بدون ایجاد زیرساخت‌های لازم، می‌تواند سلامت مردم را با چالش‌های جدی مواجه کند. اعضای کمیسیون معتقدند این اقدام هزینه‌های درمانی را افزایش خواهد داد و کمبود تجهیزات پزشکی را در نیمه دوم سال تشدید می‌کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، همایون نجف آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از مخالفت تمام اعضای این کمیسیون با حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی خبر داد. وی تاکید کرد که اتخاذ تصمیمات شتابزده و حذف ناگهانی ارز ترجیحی می‌تواند جامعه را دچار شوک کرده و بر سلامت عمومی تأثیر منفی بگذارد.

نجف آبادی با اشاره به نشست اخیر کمیسیون بهداشت که با حضور واردکنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی برگزار شد، گفت: تولیدکنندگان از عدم حمایت کافی گلایه‌مند هستند و حذف ارز ترجیحی می‌تواند آنها را به ورشکستگی بکشاند. از سوی دیگر، واردکنندگان نیز معتقدند در صورت حذف ارز ترجیحی، قادر به تأمین نیازهای تجهیزات پزشکی نخواهند بود.

وی افزود: نگرانی‌های وزیر بهداشت درباره کمبود تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال کاملاً درست است و نباید با حذف ارز ترجیحی، قیمت تجهیزات پزشکی را بالا برد و دسترسی به آن را سخت‌تر کرد.

سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، نیز تاکید کرد که سلامت مردم نباید قربانی تصمیمات شتابزده شود. وی هشدار داد که در صورت حذف ارز ترجیحی، هزینه‌های درمانی تا ۱۰ برابر افزایش یافته و بیمارستان‌ها با کمبود تجهیزات پزشکی مواجه خواهند شد. اسحاقی همچنین افزود که زیرساخت‌های لازم برای اجرای این تصمیم فراهم نیست و هرگونه اقدام عجولانه می‌تواند خدمات درمانی را مختل کند.

کمیسیون بهداشت مجلس از دولت خواسته است تا در بودجه سال ۱۴۰۴ همچنان از دارو و تجهیزات پزشکی با ارز ترجیحی حمایت کند تا سلامت جامعه تضمین شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ