۸۰ درصدی نوشت افزار کشور توسط تولید کنندگان داخلی تامین شد

اقتصاد ایران: رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت: به طور میانگین ۸۰ درصد از کل نیاز کشور به نوشت افزار توسط تولیدکنندگان داخلی تامین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود رضا صنعتکار رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور با اشاره به اینکه ۹۵ درصدی کالاهایی که در دومین نمایشگاه نوشت افزار زنگ مهر عرضه می‌شود کالای ایرانی _ اسلامی با بهترین کیفیت و نام نشانِ ایرانی (برند) مطرح است، گفت: ۲۸ تولیدکننده که برخی از آنها اعضای انجمن صنفی کارفرمایان تولیدکنندگان نوشت افزار کشور هستند در این نمایشگاه شرکت کردند و جدیدترین محصولات خود را عرضه می‌کنند.

وی گفت: در دومین نمایشگاه نوشت افزار زنگ مهر، محصولات دانش آموزی و دانشگاهی مانند خودکار، پاک‌کن، مداد، ماژیک، تراش و دفترچه مشق که صد در صد تولید داخل است عرضه و مازاد نیاز کشور هم صادر می‌شود.

صنعتکار با بیان اینکه تنوع در صنعت نوشت افزار خیلی زیاد است افزود: مصرف سرانه خودکار در کشور، ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون عدد است که تولیدکنندگان عضو انجمن صنفی این صنعت، توان تولید تا ۶۰۰ میلیون عدد در سال را هم دارند و مصرف سرانه کشور به مداد نیز حدود ۲ و نیم میلیون قراص است که خوشبختانه بیش از ۵ میلیون قراص در سال توسط تولیدکنندگان انجمن صنفی این صنعت تولید می‌شود. (هر قراص ۱۴۴ عدد مداد را شامل می‌شود)

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور با بیان اینکه این نمایشگاه در مقایسه با نمایشگاه سال قبل دستاورد جدیدی دارد گفت: در این نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان با بهره‌گیری از تکنولوژی و فناوری جدید، نوشت افزارهایی از جنس نانو آنتی باکتریال مانند خمیر گواش، خمیر بازی، پاک کن و خودکار تولید و عرضه می‌کنند.

وی درباره چالش‌های پیش روی صنعت نوشت افزار هم افزود: مهمترین چالشی که تولیدکنندگان این صنعت با آن مواجه هستند ناترازی انرژی و به تبعِ آن قطعی پی در پی برق است به طوری که سال گذشته، دو روز در هفته برق واحدهای تولیدی قطع می‌شد، اما امسال تولید کنندگان نوشت افزار سه روز در هفته برق ندارند که روند تولید را با مشکل مواجه می‌کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ