زنجیره شرکای اقتصادی ایران در خارج از کشور افزایش یابد

اقتصاد ایران: زنجان-امام جمعه خرمدره گفت: اصلی‌ترین راهکار برای نجات اقتصاد کشور توسعه روابط اقتصادی با کشورهای مختلف و افزایش زنجیره شرکای اقتصادی خارجی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین‌علی زاهدی‌پور، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرمدره در مورد راهکار مشکلات اقتصادی اظهار کرد: کسی شک ندارد که ما ظرفیت‌های زیادی برای بهبود اقتصادی داریم؛ به عنوان مثال همسایگی و نزدیکی با کشورهایی مانند چین و روسیه که هم به لحاظ سیاسی و هم به لحاظ اقتصادی رقیب آمریکا هستند، یکی از این مزیت‌ها به شمار می‌رود.

وی افزود: از طرفی اسلامیت و جمهوریت نظام حاکم بر کشور با بهره‌مندی از ظرفیت بالای ارزش‌های الهی و پشتیبانی مردم عزیز، از دیگر ظرفیت‌هایی است که می‌تواند پشتیبان اقتصاد باشد.

امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه اقتصاد کوچک قدرت مانور کافی برای حل مشکلات را ندارد، عنوان کرد: طرفداران این رویکرد معتقدند باید با توسعه روابط اقتصادی با کشورهای مختلف و افزایش زنجیره شرکای اقتصادی خارجی از سویی و توسعه زنجیره تولیدات نفتی و نجات اقتصاد از خام فروشی صرف و بزرگ کردن اقتصاد، مشکلات اقتصادی را حل کرد.

وی خاطرنشان کرد: البته این روش در کوتاه مدت زحمت و انرژی زیادی را از دولت خواهد گرفت؛ اما در طولانی مدت ثمر بخش خواهد شد.

زاهدی‌پور اصلی‌ترین راهکار برای نجات اقتصاد کشور را توسعه روابط اقتصادی با کشورهای مختلف و افزایش زنجیره شرکای اقتصادی خارجی دانست و افزود: از سوی دیگر توسعه زنجیره تولیدات نفتی و نجات اقتصاد از خام فروشی صرف، تلاش برای مردمی کردن اقتصاد و در یک کلام بزرگ کردن اقتصاد در کنار منطقی‌سازی تدریجی و همه جانبه و نه بخشی از قیمت‌ها است.

وی در ادامه با تحلیل اتفاقات اخیر در سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: جنایات روزافزون رژیم جعلی و اشغالگر در غزه و کرانه باختری نه نشان از قدرت که بلکه نمودی از فرو رفتن هر چه بیشتر آن رژیم در باتلاق فروپاشی از درون است.

طی ماه‌های اخیر هزاران نفرا ز مهاجران یهودی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند

امام جمعه خرمدره تصریح کرد: امروز رژیم جعلی با بحران اعتراضات مردمی روبروست که اکثر آن‌ها به دلیل مهاجرت مزدوری و پیگیری منافع خود، وابستگی چندانی به سرزمین فلسطین به نام اسرائیل ندارند؛ همچنانکه هزاران نفر از مهاجران در حدود یازده ماه اخیر سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند.

وی ادامه داد: از طرفی طولانی شدن حاکمیت نتانیاهو، فعالان سیاسی و طالبان قدرت را به مبارزه با حزب حاکم وادار کرده و اختلاف درون حاکمیت به اوج خود رسیده و پایه‌های رژیم را متزلزل کرده است.

زاهدی‌پور یادآور شد: وجود یهودیان سکولار غیر مذهبی نیز از تنش و درگیری و مشکلات اقتصادی حادّ حاکم بر صهیونیست‌ها، مشکلات رژیم را مضاعف کرده و تحت فشار قرار داده است.

امام جمعه خرمدره عنوان کرد: بر همین اساس آنچه در سرزمین‌های اشغالی تحت حاکمیت رژیم صهیونیستی می‌بینیم یک اقدام واکنشی انفعالی به جای اقدام فعالانه است.

وی در مورد مسائل شهرستانی بر توجه به فرهنگ در شهرستان خرمدره تأکید کرد و گفت: به تعبیر رهبر معظم در کنگره شهدای کهکیلویه و بویراحمد، باید خروجی کار فرهنگی را مدّ نظر قرار دهیم.

مطالبه‌گران هم مطالبه را با روش منطقی و البته رعایت اخلاق انجام دهند

زاهدی‌پور با بیان اینکه مطالبه‌گران هم مطالبه را با روش منطقی و البته رعایت اخلاق انجام دهند، خاطرنشان کرد: از طرفی اولویت‌های مطالبه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تعیین شود.

وی با طرح این سئوال که چرا بیمارستان نور ولایت در هفته دولت کلنگ‌زنی نشد؟، ابراز کرد: این در حالی است که مقدمات کار انجام شده است، ولی دغدغه جدی در مسئولان نمی‌بینیم و شاید در حوزه سلامت، مسئله‌ای جدی‌تر از بیمارستان نداشته باشیم و این یک مطالبه جدی مردم است.

امام جمعه خرمدره به ساماندهی منطقی دست‌فروش‌ها در این شهرستان تأکید کرد و گفت: در شرایط اقتصادی فعلی نمی‌توان این افراد را جمع آوری کرد؛ چراکه هم مردم متحمل فشار می‌شوند و هم خود دست‌فروش‌ها و بنا براین باید در هر محله، مناطقی را متولیان مربوطه مشخص کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ