بازدید معاون علمی رئیس جمهور از نمایشگاه «ایران پلاست»

اقتصاد ایران: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، ضمن بازدید از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت پلیمر در زمینه رفع نیازها و تسهیل فعالیت‌های فناورانه با فعالان این شرکت ها گفت و گو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست در نخستین روز فعالیت خود میزبان حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور بود.

معاون علمی رییس‌جمهور در بازدید از تازه‌ترین دستاوردهای فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت پلیمر با فعالان دانش‌بنیان و فناور این حوزه به گفت‌وگو نشست تا زمینه رفع مشکلات این شرکت‌ها و تسهیل فعالیت‌های فناورانه و توسعه بازار این کسب و کارها فراهم شود.

فعالان شرکت‌های در این بازدید دو ساعته از دغدغه‌ها وپیشنهادهای خود در زمینه تامین مالی، تخصیص ارز، رفع مشکلات نقدینگی، تسهیل فرآیندهای تحقیق و توسعه، روندهای ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات فناورانه با معاون علمی رییس‌جمهور در میان گذاشتند و معاون علمی رییس جمهور ضمن استماع دغدغه‌ها و پیشنهادهای آنان از آمادگی و برنامه‌های معاونت علمی برای حل این مسائل گفت.

گفتنی است هجدهمین نمایشگاه ایران پلاست با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و صنعت پلیمر و پلاستیک، مستربچ و کامپاندها از ۱۸ تا ۲۱ شهریور ماه از ساعت ۸ تا ۱۶ میزبان علاقمندان است.

نمایشگاه بین المللی ایران پلاست به دنبال توسعه بازار صنعت پلاستیک و پلیمر در ابعاد داخلی و بین‌المللی است و زمینه را برای تعامل بخش‌های مختلف زیست بوم صنعت و فناوری این جوزه فراهم می‌کند. این نمایشگاه، بزرگترین رویداد صنعت پلاستیک در منطقه شناخته می‌شود و در شمار رویدادهای معتبر این حوزه جای دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ