استفاده از ظرفیت تشکلهای کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره»
اقتصاد ایران: شیراز- سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس با اشاره به اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: بر اساس تصمیم استانداری فارس این طرح باید با بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای بخش کشاورزی ارتقا پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رشیدی در نشست هماندیشی به منظور ارتقای کیفیت اجرای طرح «از مزرعه تا سفره» با مرور فرآیند اجرای این طرح گفت: این طرح ابتدا در آذرماه سال ۱۴۰۱ با مشارکت تعاون روستایی و با حمایت دستگاههای بین بخشی آغاز شده و با تغییراتی در حال پیگیری است.
حمید رشیدی ادامه داد: هماکنون این طرح با تصمیم استانداری با محوریت اتحادیه خردهفروشان در حال اجرا است که بر اساس تصمیم استانداری طرح باید با بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای بخش کشاورزی ارتقا پیدا میکند.