اطلاعات حساس اف - ۲۲ به دست ایران افتاد؟

اقتصاد ایران: سفر کارمندان یکی از مشهورترین کمپانی‌های اسلحه‌سازی آمریکا به کشورهایی، چون ایران، روسیه و چین احتمال نشت اطلاعات حساس درباره سلاح‌های مشهور، چون جنگنده اف ۲۲ را به میان آورده است.

خبرآنلاین: سفر کارمندان یکی از مشهورترین کمپانی‌های اسلحه‌سازی آمریکا به کشورهایی، چون ایران، روسیه و چین احتمال نشت اطلاعات حساس درباره سلاح‌های مشهور، چون جنگنده اف ۲۲ را به میان آورده است.

این نقض‌ها با سفر کارکنان RTX به چین، روسیه، ایران و سایر کشور‌ها رخ داده است و در پی آن نگرانی‌هایی را در مورد حفاظت از اطلاعات طبقه‌بندی شده به وجود آورده است. شرکت دفاعی آمریکایی RTX Corporation، معروف به Raytheon، به دلیل افشای اطلاعات حساس مربوط به فناوری‌های نظامی پیشرفته، جریمه سنگینی از سوی وزارت امور خارجه آمریکا دریافت کرده است.

بر اساس گزارش اوراسین‌تایمز، این تخلفات چندین بخش RTX را در بر می‌گیرد و به نظر می‌رسد بسیاری از تخلفات ناشی از سفر کارمندان RTX به خارج از کشور باشد در حالی که لپ تاپ‌های کاری خود را حمل می‌کردند. این کارمندان در طول این سفر‌ها سعی کردند به لپ‌تاپ‌های خود دسترسی پیدا کنند، غافل از اینکه انجام این کار می‌تواند اطلاعات حساس را افشا کند.

به گفته وزارت امور خارجه، این لپ‌تاپ‌ها حاوی مجموعه‌ای از «مقالات دفاعی» مرتبط با برنامه‌های نظامی حیاتی ایالات متحده، مانند سامانه دفاع موشکی بالستیک Aegis، بمب‌افکن بی ۲ اسپریت، جنگنده اف ۳۵ و اف ۲۲ و ... بودند.

در یکی از این تخلفات یکی از کارمندان RTX به ایران سفر کرد و در زمانی که در ایران بود، سعی کرد وارد رایانه خود شود. تیم امنیتی RTX به سرعت لپ تاپ را شناسایی و مسدود کرد، اما تحقیقات بیشتر نشان داد که هارد دیسک آن حاوی اطلاعات فنی بسیار حساس در بمب افکن B-۲ Spirit و جنگنده F-۲۲ Raptor بوده است.

شرکت آمریکایی RTX به دلیل نقض قوانین صادرات تسلیحات ایالات متحده و نشت اطلاعات حساس درباره جنگنده‌هایی، چون F-۲۲، F-۳۵ و بمب‌افکن B-۲، به پرداخت ۳۰۰ میلیون دلار جریمه محکوم شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ