دانشمندان راز تشکیل قطعات بزرگ طلا را کشف کردند

اقتصاد ایران: یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد احتمالاً زمین‌لرزه‌ها نقش مهمی در تولید قطعات بزرگ طلا در زمین ایفا می‌کنند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد احتمالاً زمین‌لرزه‌ها نقش مهمی در تولید قطعات بزرگ طلا در زمین ایفا می‌کنند! تحت فشار صدها مگاپاسکال و دمای بسیار بالا، آب فشرده شده از اعماق پوسته زمین، گازها، فلزات و مواد معدنی محلول را با هر زمین‌لرزه به سطح می‌برد و بسترهای دی‌اکسیدسیلیسم یا همان کوارتز را به مخازنی غنی برای استخراج طلا تبدیل می‌کند اما این نظریه نمی‌تواند تشکیل قطعات بزرگ طلا را توضیح دهد زیرا طلا به راحتی در آب حل نمی‌شود!

در جاییکه دیگر کریستال‌ها متوازن هستند بایاس از کوارتز تشکیل می‌شود و در هنگام تنش، ولتاژی ایجاد می‌کند که به عنوان پدیده اثر پیزوالکتریک شناخته می‌شود. با هر لرزش پوسته زمین، درزهای کوارتز از طریق جریان‌های ساکن جرقه‌هایی ایجاد می‌کند و با توجه به اینکه کوارتز یک ماده عایق است بعید به نظر می‌رسد که این جهش بار خیلی دور شود.

از سوی دیگر طلا یک رسانای مهم الکتریسیته است و این احتمال را افزایش می‌دهد که واکنش‌های الکتروشیمیایی درون درزهای کوارتز به عنوان یک کاتالیزور عمل کند و از طریق چرخه‌های مکرر لرزه‌های کوچک، طلا را از محلول استخراج کند.

دانشمندان برای اثبات این نظریه، آزمایش‌هایی را در آزمایشگاه انجام دادند. آنها قطعات کوارتز را در محلول‌های حاوی طلا قرار داده و سپس آنها را تحت لرزش قرار دادند. نتایج نشان داد که در قطعاتی که تحت لرزش قرار گرفته بودند، بلورهای طلا به مراتب بیشتر و بزرگ‌تر تشکیل شده بودند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ