چرا نباید این چاشنی‌های مضر را مصرف کنیم؟

اقتصاد ایران: یک توصیه جدی متخصصان تغذیه، جایگزین کردن چاشنی‌هایی سالم‌ به جای چاشنی های مضر مانند سس کچاپ است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، سس قرمز یا به‌اصطلاح سس کچاپ به همراه مایونز، دلنشین‌ترین و آشناترین چاشنی‌های غذایی برای ایرانی‌ها به شمار می‌روند؛ اما با وجود تمام جذابیت‌هایشان برای صرف یک وعده غذای دلچسب مضراتی هم دارند؛ ازجمله قند، چربی و نمکی که به شکل پنهان در خود جای داده‌اند و کمتر به چشم مصرف‌کنندگان می‌آید.

سس مایونز حاوی زرده تخم مرغ، روغن، سرکه یا آب لیموست و کالری بالایی دارد. کالری یک قاشق غذاخوری سس مایونز 09کالری است. سس قرمز هم از گوجه فرنگی، سرکه، شکر و ادویه‌جات تهیه می‌شود و به‌طور کلی یک قاشق چایخوری شکر در یک وعده معمولی سس کچاپ وجود دارد.

به همین دلیل یک توصیه جدی متخصصان تغذیه، جایگزین کردن چاشنی‌هایی سالم‌تر است، مثل ماست یونانی و گیاهان به جای سس مایونز یا رقیق کردن سس‌ها با اضافه کردن خردل، لیمو، سیر و سبزیجات.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ