تذکر به وزارت صمت درباره تولید تلفن همراه برند نوکیا

اقتصاد ایران: در حالی که سازمان توسعه تجارت چندی پیش خواستار ابطال مجوز شرکت تولیدکننده نوکیای ایرانی شده بود، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در نامه‌ای از وزارت صمت خواسته که برای تولید نوکیا در ایران مانع‌تراشی نکند و این کار را دارای عواقب دانسته است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در حالی که سازمان توسعه تجارت چندی پیش خواستار ابطال مجوز شرکت تولیدکننده نوکیای ایرانی شده بود، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در نامه‌ای تهدیدآمیز به وزارت صمت خواسته که برای تولید نوکیا در ایران مانع‌تراشی نکند و این کار را دارای عواقب دانسته است.

تولید تلفن‌های همراه با برند نوکیا در ایران بدون اخذ مجوز از کشور مبدا در کشور انجام می شود که تا به امروز شاهد حاشیه‌های زیادی در این ارتباط بوده ایم.

بنابراین گزارش محمدباقر آقاعلیخانی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، در نامه‌ای به مرکز فناوری داده و اطلاعات و امنیت فضای مجازی، تولید موبایل با برند نوکیا توسط شرکت «آتیلا همراه آیهان» را قانونی دانسته است. 

در این نامه آمده است: هرگونه اقدام در جهت محدودسازی و ایجاد مانع در مسیر تولید این شرکت، غیر قانونی بوده و برای وزارت صمت «دارای عواقب بعدی» است.

در این نامه به حکم دادگاه استناد شده که بر اساس آن، اعتراض نوکیا در خصوص نقض حقوق علامت تجاری NOKIA رد شده و برای «آتیلا همراه آیهان» قرار منع تعقیب صادر شده است.

و در پایان درخواست شده در راستای حمایت از تولید و اجرای قانون، از هرگونه اقدام مغایر با دادنامه‌های صادره و اقدامات محدودساز یا سلبی در خصوص فعالیت واحد تولیدی آتیلا همراه آیهان جلوگیری شود.

سازمان توسعه تجارت , بازار تلفن همراه ,

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ