تنها ۱۱ درصد اراضی کشور قابلیت بهره وری دارد

اقتصاد ایران: رشت _ رئیس سازمان امور اراضی کشور بر ضرورت صیانت از عرصه‌های طبیعی و کشاورزی تاکید کرد و گفت: تنها ۱۱ درصد اراضی کشور قابلیت بهره وری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا افلاطونی بعد از ظهر پنجشنبه در آئین افتتاح ساختمان مدیریت امور اراضی کشاورزی گیلان اظهار کرد: گیلان نگین کشاورزی ایران است و پرداختن به قابلیت‌های آن ضرورت دارد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور با تاکید بر ضرورت توجه به امنیت غذایی و زیست بوم بیان کرد: توجه به امنیت غذایی جزو اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است و در این راستا گیلان نقش مهمی ایفا می‌کند.

افلاطونی با اشاره به ضرورت صیانت از عرصه‌های طبیعی و کشاورزی اضافه کرد: حفظ این دو عرصه مهم به امنیت زیست بوم و غذایی می‌انجامد.

وی با بیان اینکه امور اراضی پیشران توسعه کشور است، افزود: مدیریت زمین و اراضی کشاورزی و طبیعی بسیار اهمیت دارد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور، تثبیت مالکیت زمین را از چالش‌های مهم کشور برشمرد و بیان کرد: رفع تداخلات و حدنگار اراضی کشاورزی در کنار تثبیت مالکیت جزو اولویت‌های اصلی امور اراضی است.

افلاطونی از انجام ۸۰ درصد رفع تداخلات اراضی در کشور خبر داد و اضافه کرد: این آمار تا سال ۱۴۰۰ فقط به ۱۱ درصد می‌رسید و در دولت سیزدهم گام بلندی در این راستا برداشته است.

وی از حد نگار ۶۰ درصد از اراضی کشاورزی خبر داد و افزود: این آمار تا سال ۱۴۰۰ فقط ۴ درصد گزارش شده است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه فقط ۱۸ میلیون هکتار در کشور قابلیت تولید غذا دارد، گفت: تنها ۱۱ درصد اراضی کشور قابلیت استفاده برای تولید غذا دارد و از این میزان فقط ۵ میلیون هکتار درجه اول و دوم هستند.

افلاطونی با تاکید بر لزوم گسترش عمودی کشاورزی بیان کرد: با توجه به محدودیت منابع و زمین و از سوی دیگر افزایش نیاز مردم به غذا، گسترش عمودی کشاورزی ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه اراضی کشاورزی امانت است، افزود: در حفظ و صیانت از امانت مهم عرصه‌های کشاورزی و طبیعی همه باید تلاش کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ