تحول در کشاورزی با تولید پهپادهای محلولپاش و گردهافشان
اقتصاد ایران: یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید پهپاد محلولپاش و جامدپاش شده که با کیفیت بالا و خدمات مناسب پس از فروش، نیاز کشاورزان در این حوزه را پاسخ می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت دانش بنیان کشاورزیار رباتیک شریف، ارائه دهنده خدمات، مبتنی بر رباتیک کشاورزی و کشاورزی هوشمند از جمله تولید و فروش پهپادهای محلولپاش و گرده افشان، سیستمهای آبیاری هوشمند، ارائه راهحلهای رباتیک و اتوماسیون از جمله رباتهای خاص منظوره و همچنین ارائه دهنده خدمات پایش مزارع و اراضی کشاورزی با پهپاد و محلولپاشی و جامدپاشی به کمک پهپاد است.
مهران شهروز، عضو هیأت مدیره شرکت دانشبنیان کشاورزیار رباتیک شریف ابتدا در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آنها گفت: با توجه به جمعیت روز افزون در دنیا و پاسخگو نبودن کشاورزی سنتی به نیازهای غذایی جمعیت حال حاضر، امنیت غذایی در دنیا مورد تهدید قرار گرفته است. عدم امکان مدیریت مزارع بزرگ در کشاورزی سنتی، باعث شده است که این نوع روش کشاورزی بهرهوری و سودآوری پایینی داشته باشد.
وی ادامه داد: صنعت کشاورزی با استفاده از فناوری کشاورزی هوشمند و رباتیک کشاورزی قادر است با آسان کردن نظارت و مدیریت مزارع از طریق در اختیار قرار دادن لحظهای اطلاعات مزارع و محصولات و آبیاری محصولات براساس نوع گیاه، شرایط آب و هوایی و ویژگیهای خاک، بهرهوری را تا حداقل دو برابر افزایش بدهد.
به گفته او این امر باعث میشود تا صنعت کشاورزی با استفاده از فناوریهای روز دنیا به نیازهای غذایی جهان تا حدودی پاسخگو باشد.
شهروز همچنین تأکید کرد: کار ما تولید انواع پهپاد تخصصی کشاورزی، آموزش و خدمات مرتبط است. محصولی که برای آن گواهی دانشبنیان را اخذ کردیم، دستگاه تست موتورهای براشلس است. این دستگاه ثبت اختراع شده است و برای QC زیرسیستمهای پیشران پهپاد مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در خصوص بزرگترین یا مهمترین دستاورد این مجموعه تصریح کرد: در حوزه پهپادهای کشاورزی، کاربران ناراضی بسیاری در کشور وجود داشتند زیرا خدمات پس از فروش و کیفیت محصولات شرکتهای این حوزه علیرغم تلاشهای صورت گرفته، کافی نبود. ما با استفاده از تجارب خود، دستگاهی را تولید کردهایم که کشاورزان علاوه بر آموزشی که میبینند، میتوانند از خدمات پس از فروش پایدار نیز بهرهمند شوند.
شهروز در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به صورت مستقیم ۱۵ نفر مشغول به کار هستند و غیرمستقیم نیز ۱۰۰ نفر با ما همکاری میکنند.
عضو هیأت مدیره شرکت دانشبنیان کشاورزیار رباتیک شریف در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتر برخوردار اظهار کرد: با توجه به حوزه کاری ما، بیشترین قشری که با آن در ارتباط هستیم، کشاورزانی هستند که اغلب در روستاها زندگی میکنند که خود افراد بسیار آسیبپذیری هستند. در این راستا ما نیز در استانهایی مانند خوزستان، فارس و آذربایجان محصولات خود را ارسال کردهایم و همچنین قراردادی با کمیته امداد داریم تا با در اختیار قراردادن دستگاهها به مددجویان آنها برای آن عزیزان اشتغال آفرینی کنیم.