توان تولید نیروگاههای کشور پاسخگوی رشد ۱۵ درصدی مصرف برق نیست

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به رشد غیرمتعارف و بی‌سابقه ۱۵ درصدی مصرف برق در کشور تصریح کرد: توان تولید نیروگاههای کشور پاسخگوی این میزان رشد مصرف نیست.​​​​​​​

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تداوم موج گرما، افزایش بی رویه مصرف برق و ناترازی شدید بین تولید و مصرف گفت: افزایش نامتعارف مصرف برق با رشد ۱۵ درصدی روز گذشته نسبت به روز مشابه سال قبل جز با مشارکت مردم و مشترکان بزرگ قابل پاسخگویی نیست و نیروگاههای کشور توان پاسخگویی این میزان مصرف برق را ندارند.

سخنگوی صنعت برق در عین حال تاکید کرد: به‌رغم در مدار بودن تمام نیروگاههای کشور و آمادگی نیروهای عملیاتی صنعت برق که به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند؛ امکان تأمین برق پایدار با این روند مصرف برق دشوار شده است.

رجبی مشهدی با بیان این که در این شرایط ضروری است تمامی مشترکان به منظور پیشگیری از بروز خاموشی گسترده نسبت به صرفه جویی در مصرف برق به میزان حداقل ۲۰ درصد اقدام کنند، تصریح کرد: برق مشترکان پرمصرف ئر صورت عدم رعایت الگو و کاهش مصرف، قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه مشترکان با مصارف بیش از الگو و بالای ۲/۵ و ۴ برابر الگو در صورت عدم کاهش سریع مصرف برق، در اولویت قطع برق خواهند بود گفت: لازم است مشترکین با مصارف بیش از الگو، از هم اکنون برای تأمین برق پایدار خود نسبت به بکارگیری سامانه‌های خورشیدی، بهینه سازی مصرف و یا ذخیره‌ساز اقدام کنند.

سخنگوی صنعت برق در پایان گفت: حل مشکل ناترازی تولید و مصرف برق در کوتاه مدت امکانپذیر نیست و ضروری است مشترکان با کاهش مصرف برق تا حد الگو و یا بکارگیری سامانه خورشیدی امکان تأمین برق پایدار را برای خود و سایر هموطنان فراهم کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ