روسیه نگرانی از ادامه سیاست تحریمی آمریکا ندارد

اقتصاد ایران: سفیر روسیه در ایالات متحده در واکنش به  افزوده شدن ۴۰۰ شخص و سازمان روسی دیگر به فهرست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا، تاکید کرد: برای مسکو اهمیتی ندارد که واشنگتن در اقدامات محدود کننده ضدروسی خود تا کجا پیش خواهد رفت.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در ایالات متحده، در واکنش به بسته تحریمی جدید دولت آمریکا اعلام کرد که برای مسکو اهمیتی ندارد که واشنگتن چه تحریم‌های دیگری را برای «تنبیه مردم روسیه» طراحی کرده و در این زمینه تا کجا پیش خواهد رفت.

آنتونوف صبح امروز، شنبه، در کانال تلگرام سفارت روسیه در این باره نوشت: «لازم به ذکر است که علیه روسیه آن‌چنان تحریم‌های گسترده‌ای اعمال شده که برای ما، در واقع، دیگر مهم نیست که دولت آمریکا برای مجازات مردم روسیه چه اقدامات دیگری را به کار خواهد گرفت. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا شهروندان ما احساس آرامش کنند و تحت تأثیر اقدامات خصمانه واشنگتن قرار نگیرند.»

به گفته سفیر روسیه، در دولت «در حال فروپاشی» جو بایدن اکنون کمتر در مورد روسیه صحبت می‌شود و بیشتر در خصوص شرکت‌های فعال در کشورهای در حال توسعه بحث می‌کنند. وی معتقد است که سیاست تهاجمی آمریکا نه تنها به مصرف‌کنندگان داخلی آسیب می‌زند، بلکه به شرکای خود واشنگتن در کشورهای ثالث نیز ضرر می‌رساند. آنتونوف افزود: «تأثیرات منفی اقدامات آمریکا دیگر برای همه آشکار است. اقدامات نسنجیده دولت آمریکا به بحران منجر می‌شود و به حل و فصل مشکلی کمک نخواهد کرد. مشخص است که برای دستیابی به استقلال واقعی در حوزه اقتصادی، زمان آن رسیده که از دیکته دلار در سیستم مالی و ارزی بین‌المللی صرف‌نظر شود.»

تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه روسیه و سایر کشورها

وزارت خزانه‌داری آمریکا  روز جمعه تحریم‌های جدیدی را علیه 400 نفر و نهاد حقوقی از روسیه و سایر کشورها اعمال کرد. در بیانیه‌ای که در وبسایت این وزارتخانه منتشر شده، آمده است: «امروز وزارت خزانه‌داری و وزارت امور خارجه ایالات متحده، تقریباً 400 شخص و سازمان را در روسیه و خارج از آن، از جمله در آسیا، اروپا و خاورمیانه، هدف قرار داده‌اند.»

طبق این گزارش، این تحریم‌ها شامل سازمان‌ها و اتباع روسی می‌شود که در صنایع انرژی، فلزات و معدن روسیه و همچنین صادرات فعالیت دارند. علاوه بر این، محدودیت‌ها علیه سازمان‌های روسی در حوزه فناوری‌های مالی نیز اعمال می‌شود.

پیشتر در همان روز، وزارت بازرگانی آمریکا 63 شرکت روسی را به فهرست سیاه خود اضافه کرده بود. طبق اطلاعات موجود در این سند، این سازمان‌ها توسط دولت آمریکا به عنوان «عاملین علیه منافع امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده» شناخته شده‌اند.

این در حالی است که اتحادیه اروپا نیز در اواخر ماه ژوئن چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تأیید کرد که شامل محدودیت‌هایی بر ترانزیت گاز طبیعی مایع روسیه از طریق بنادر اروپایی است. این ممنوعیت تأثیری بر واردات ندارد و فقط برای صادرات مجدد به کشورهای ثالث از طریق اتحادیه اروپا اعمال می‌شود. همچنین تحریم‌هایی علیه 116 شخص و نهاد حقوقی روسی وضع شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در واکنش به این اقدام، تحریم‌ها را غیرقانونی خواند و یادآور شد که این محدودیت‌ها همچون یک بومرنگ به کشورهایی که آنها را اعمال می‌کنند باز می‌گردند. او افزود که روسیه تجربه زیادی در کاهش آسیب‌های ناشی از تحریم‌های غرب دارد و کارشناسان روسی به توسعه این تجربه ادامه خواهند داد.

روز گذشته جمعه، علیشر عثمانوف، کارآفرین و تاجر روس، در مصاحبه‌ با روزنامه "Corriere della Sera" تحریم‌های غرب علیه بازرگانان روس به دلایل سیاسی، را «اشتباهی بزرگ» توصیف کرد و یادآور شد که بیشترین آسیب از این محدودیت‌ها متوجه خود مبتکران آن شده است. عثمانوف گفت: « غرب اکنون نتایج کاملاً متضادی از تحریم‌های اعمال‌شده خود را مشاهده می‌کند و برخلاف انتظارات، این محدودیت‌ها بیشتر به ضرر اروپایی‌ها بوده تا روس‌ها. آنها می‌خواستند به اقتصاد روسیه آسیب بزنند، اما این اقتصاد همچنان در حال رشد است. اقتصاد روسیه موفق شده با تحریم‌ها سازگاری پیدا کند، در حالی که بازارهای اروپایی در حال آسیب دیدن از محدودیت‌های اعمال شده توسط رهبران خود هستند.»

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ