فرآیند تهیه شیرینی پای زردآلو به روش آشپز روسی

اقتصاد ایران: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه شیرینی پای زردآلو را درست می‌کند

فرادید: در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم آرد گندم، ۱۰۰ گرم کره، بکینگ پودر کیک ۱/۲ قاشق چایخوری، خامه ترش یا ماست ۱۰۰ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکر وانیلی ۱/۲ قاشق چایخوری و برای پر کردن: گردو ۲۰۰ گرم، مربای زردآلو ۳ قاشق غذاخوری و برای شربت: عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب گرم ۲ قاشق غذاخوری این پای زردآلو را درست می کند.

پ

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ