راه اندازی بیمارستان صحرایی سپاه در پایانه مرزی ریمدان

اقتصاد ایران: زاهدان- فرمانده مرکز بهداری جنوب شرق نیروی زمینی سپاه گفت: بیمارستان صحرایی سپاه در مرز ریمدان شهرستان دشتیاری، به منظور ارائه خدمات درمانی به زائران پاکستانی اربعین راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور، قربانعلی بندانی، افزود: با پشتیبانی معاونت بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه قدس و به همت رزمندگان مرکز بهداری جنوب شرق نیروی زمینی سپاه، بیمارستان ۲۰ تختخوابی سیار بیمارستان نبی اکرم (ص) زاهدان در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان در مرز ریمدان با تجهیزات کامل آغاز به کار کرد.

وی اضافه کرد: باتوجه به تجربیات گذشته در دایر کردن بیمارستان صحرایی در منطقه، سعی شده امسال در حد رفع ضرورت‌های بهداشتی و درمانی زوار پاکستانی امکانات تعبیه شود.

بندانی گفت: با توجه شیوع بیماری مالاریا و تب دانگی در کشور پاکستان و منطقه جنوب استان سیستان و بلوچستان ناشی از پشه آئودس، کیت‌های تشخیص خاص برای بیماران احتمالی در نظر گرفته شده و امکانات آزمایشگاهی امسال نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته و موضوعات بهداشتی در محل نیز جدی‌تر پیگیری می‌شود.

فرمانده مرکز بهداری جنوب شرق نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: در این بیمارستان سیار خدمات درمانی و دارویی به صورت رایگان به زائران اربعین حسینی ارائه می‌شود که در صورت نیاز به اقدامات تکمیلی مامایی و جراحی، بیماران به مراکز ارزیابی وضعیت مادر و جنین و نیز بیمارستان شهرستان چابهار و سایر بیمارستان‌های منطقه اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه این بیمارستان شامل بخش‌های اورژانس، بستری، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و قسمت‌های پشتیبانی‌کننده هست، گفت: در این بیمارستان تعداد ۲۵ نفر کادر درمانی شامل پزشک، متخصص، پرستار، بهیار و کارشناسان علوم آزمایشگاهی به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار پاکستانی هستند و تا بازگشت کامل همه زائران، خدمات‌رسانی این بیمارستان ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ