مطالبات کشاورزان تا پایان شهریور ماه پرداخت می‌شود

اقتصاد ایران: تبریز- معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مطالبات کشاورزان تا پایان شهریور ماه پرداخت می‌شود، گفت: رکود تولید و خرید تضمینی گندم شکسته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر دوشنبه در جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ که در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی برگزار شد افزود: با توجه به اینکه هم برداشت و هم خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت، پیش‌بینی ما این است که امسال بالاترین میزان تولید و خرید تاریخ کشور را داشته باشیم و امیدواریم که این روند را ادامه بدهیم.

وی با اشاره به اینکه لازمه ادامه این روند تأمین نهاده هاست اظهار کرد: ما برای کشت پاییزه حدود ۸۰۰ هزارتن کود اوره، حدود ۶۰۰ هزارتن کود فسفاته و حدود ۳۵۰ هزارتن کود پتاسه نیاز داریم که اگر اینها در اختیار بخش کشاورزی قرار گیرد ما با ۸.۵ میلیون هکتار کشت پاییزه می‌توانیم شرایط خوبی را در سال ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ برای کشور به ارمغان بیاوریم.

مهاجر بیان کرد: امسال میزان خرید جو از ۴ میلیون تن گذشت و تولید برنج نیز بیشتر از ۷۰۰ هزار تن بود. میزان تولید کلزا دو برابر شد و در ذرت علوفه‌ای، شکر، پنبه و محصولات دیگر افزایش تولید داشتیم.

وی گفت: در کشت پاییزه امسال تلاش می‌شود حدود ۱۲ میلیون تن گندم، حدود ۳ میلیون تن برنج و ۵.۵ تا ۶ میلیون تن جو تولید شود که چنانچه پول کشاورزان و نهاده‌ها به موقع به دست کشاورزان برسد این پیش بینی‌ها محقق می‌شود.

مهاجر اعلام کرد: علیرغم تنگناهای موجود، تاکنون ۹۴ همت از مطالبات کشاورزان گندم کار پرداخت شده و ۱۰۰ همت باقی مانده نیز تا پایان شهریور پرداخت می‌شود. همچنین تلاش می‌کنیم مطالبات کلزاکاران استان گلستان و بقیه استان‌هایی که مانده نیز پرداخت شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ