تقاضای مصرف برق کشور کماکان در مرز ٨٠ هزار مگاوات

اقتصاد ایران: سخنگوی صنعت برق اعلام کرد: امروز در ساعات اوج مصرف، تقاضای مصرف برق کشور باز هم به مرز ٨٠ هزار مگاوات نزدیک شد، اما خوشبختانه با همکاری خوب مشترکان میزان مصرف برق رکورد تازه ای را ثبت نکرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی قرار بود امروز با اندکی کاهش دما در کشور مواجه باشیم، گفت: نه تنها دمای هوا کاهش نیافت، بلکه پایداری گرمای نامتعارف میزان تقاضای مصرف برق در کشور را به ٧٩ هزار و ٦٩٢ مگاوات رساند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که تقاضای ٧٢ هزار و و ٥٨٤ مگاواتی ثبت شده بود ٧٠٠٠ مگاوات افزایش نشان می‌دهد که معادل مصرف برق استان فارس است.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: برای سی امین بار در تابستان جاری و با ثبت تقاضای مصرف باور نکردنی، رکورد مصرف سال گذشته را پشت سر گذاشتیم.

سخنگوی صنعت برق ضمن تشکر از همکاری همه مشترکان که تا این لحظه با مدیریت مصرف‌شان، صنعت برق را برای تأمین برق پایدار یاری کردند، از هموطنان درخواست کرد با توجه به اینکه چسبندگی دمای بالا تا اواسط هفته جاری نیز ادامه دارد، همکاری مشترکان با صنعت برق تداوم داشته باشد.

رجبی مشهدی افزود: شرکت در مرحله دوم قرعه کشی پویش با انرژی و اهدای بقیه خودروها و میلیونها جوایز نقدی دیگر که در هفته آتی انجام خواهد شد، فرصت مناسبی برای مشترکانی است که تاکنون موفق به ثبت نام و شرکت در پویش نشده‌اند.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان خاطرنشان کرد: مشترکانی که مصرف برقشان را کاهش دهند، علاوه بر اینکه قبض برقشان مشمول پاداش صرفه جویی خواهد شد، از میلیون‌ها جوایز نقدی و غیرنقدی و صدها خودرو اتوماتیک نیز بهره‌مند می‌شوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ