حمایت از تولید داخلی ژل‌های تزریقی/اعمال محدودیت در ژل‌های وارداتی

اقتصاد ایران: رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو گفت: تدوین دستورالعمل‌های جدید برای توزیع و عرضه ملزومات دارویی، به ویژه ژل‌های تزریقی، گامی مهم در جهت نظارت بر این حوزه محسوب می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر شمسایی با اشاره به بهبود نظارت و کنترل بازار ملزومات دارویی و همچنین ساماندهی بازار و شفافیت اطلاعات در این حوزه، اظهار کرد: با راه‌اندازی سامانه IRC و ثبت اجباری همه ملزومات دارویی، امکان ردیابی اصالت محصولاتی چون ژل های تزریقی و کنترل دقیق‌تر بازار فراهم شده است.

وی تصریح کرد: تدوین دستورالعمل‌های جدید برای توزیع و عرضه ملزومات دارویی، به ویژه ژل‌های تزریقی، گامی مهم در جهت نظارت بر این حوزه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به حمایت از تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات در حوزه ملزومات دارویی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو با اولویت دادن به درخواست‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از تولید داخل ژل‌های تزریقی، گام مهمی در جهت کاهش وابستگی به واردات و افزایش سهم تولیدات داخلی در بازار برداشته و استانداردهای جدید و ارتقای کیفیت محصولات تدوین کرده است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو از تدوین راهنما و دستورالعمل‌های جدید برای محصولات ضدعفونی‌کننده و الزام آن‌ها به رعایت استانداردهای مشخص توسط تولیدکنندگان خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای توجه ویژه سازمان به کیفیت و ایمنی محصولات موجود در بازار انجام گرفته است.

به گفته وی، به منظور کنترل دقیق‌تر واردات و کاهش هزینه‌های ملزومات دارویی، با اعمال محدودیت‌های جدید بر واردات ملزومات دارویی و کاهش سیاست‌گذاری تعداد ژل‌های تزریقی، هزینه‌های ارزی کشور کاهش یافته و منابع بیشتر برای حمایت از تولید داخل اختصاص یافته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ