عمده افزایش مصرف برق در فارس مربوط به بخش تجاری است

اقتصاد ایران: شیراز- مدیرعامل توزیع برق شیراز گفت: مدیریت مصرف برق در بخش اصناف نیازمند همکاری بیشتر بوده و عمده افزایش مصرف مربوط به بخش تجاری است.

محمد رضا سلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در پایش مصرف برق، تفکیک آماری بین بخش خصوصی و دولتی وجود ندارد اظهار کرد: در هفته جاری مشترکان برق تجاری شیراز، توانستند حدود ۵ درصد برق مصرفی خود را کاهش دهند.

به گفته وی برخی واحدهای صنفی با محدود کردن ساعت کار خود از ساعت ۱۳ الی ۱۷ برای تأمین و مدیریت مصرف برق همکاری لازم را انجام دادند در همین زمینه معتقدیم امروزه مدیریت مصرف و اصلاح الگوی مصرف نیاز ضروری کشوراست و نباید فقط در تابستان انجام شود.

سلاحی با بیان اینکه میانگین رشد مصرف برق در سال‌های گذشته ۴.۷ درصد بوده اما امسال این رقم به نزدیک ۹ درصد رسیده است، بیان کرد: این افزایش مصرف بیشتر به بخش خانگی و تجاری مربوط بوده است.

مدیرعامل توزیع برق شیراز با اشاره به اینکه آمارهای استان نشان می‌دهد ۲۰ درصد از مشترکان برق، مصرفی بالاتر از حد معمول مصرف داشته‌اند، گفت: درخواست داریم با رعایت نکات ساده‌ای در کاهش مصرف برق همکاری لازم را داشته باشند.

سلاحی بیان کرد: مدیریت مصرف برق در سه بخش اعمال می‌شود که در بخش صنعت برای صنایع کوچک و کارگاهی محدودیتی نداریم و در شهرک‌های صنعتی مدیریت بار صورت می‌گیرد و در زمان بحران افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز اظهار کرد: در بخش اداری مصوبات کاهش ساعت کاری و تعطیلی در برخی روزها صورت پذیرفته و تمامی ادارات موظفند بر اساس مصوبات دولت مصرف برق در ساعت اداری ۳۰ درصد و در خارج از ساعت ۶۰ درصد را کاهش دهند؛ که هنوز به نقطه مطلوب در این بخش نرسیده‌ایم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ