سخنگوی صنعت برق: مصرف برق کشور رشد شتابانی دارد

اقتصاد ایران: سخنگوی صنعت برق گفت : برای تابستان امسال سه سناریو آماده کرده بودیم که با توجه به شرایط کنونی و نزدیک شدن به تقاضای ۸۰ هزار مگاواتی برق از سناریوی بدبینانه هم عبور کردیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به افزایش بی سابقه دما در کشور و افزایش نابهنجار مصرف برق که موجب فشار مضاعف به شبکه برق کشور شده است، گفت: همکاران صنعت برق برای تابستان امسال سه سناریو با درصد رشد متفاوت پیش بینی کرده بودند و برای تأمین هر سه سناریو آمادگی وپیش بینی لازم را انجام داده بودند.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه سناریو اول سناریوی خوش‌بینانه و با رشد ۳ درصد در نظر گرفته شد، گفت: سناریوی دوم واقع‌بینانه و با رشد ۴/۵ درصد و سناریوی سوم بدبینانه و با رشد ۶ درصدی و تقاضای مصرف ۷۷ هزار مگاوات در نظر گرفته شده بود و اکنون در این روزها با افزایش دمای بی سابقه از بدبینانه‌ترین سناریوی پیش بینی شده صنعت برق و با نزدیک شدن به مرز تقاضای ۸۰ هزار مگاواتی هم عبور کردیم.

وی ادامه داد: علی‌رغم گذر از رشد نزدیک به ۸ درصدی مصرف برق نسبت به سال گذشته و وقوع گرمای بی سابقه و فشار به تجهیزات برق و حوادثی که به طور مقطعی پیش می‌آید، اما کلیه همکاران عملیاتی و فنی و تخصصی صنعت برق در آماده‌باش کامل هستند و در بیست و چهار ساعت شبانه روز و حتی در زمان‌های خواب و استراحت مردم، مشغول فعالیت برای رفع مشکلات احتمالی هستند تا هموطنان لحظه‌ای دچار عدم آسودگی نشوند.

سخنگوی صنعت برق در پایان از مردم درخواست کرد با چند راهکار ساده از جمله تنظیم دمای وسایل سرمایشی روی ۲۴ درجه و یا استفاده از دور کند کولر آبی همکاران پر تلاش صنعت برق را برای برق رسانی مستمر یاری کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ