رمان زندگی ناصرخسرو به چاپ سوم رسید

اقتصاد ایران: رمان «آواره دره یمگان» شامل داستان زندگی ناصرخسرو نوشته محمدرضا توکلی صابری توسط انتشارات معین به چاپ سوم رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، رمان «آواره دره یمگان» نوشته محمدرضا توکلی صابری به تازگی توسط انتشارات معین به چاپ سوم رسیده است. این کتاب دربرگیرنده داستانی بر پایه سرگذشت ناصرخسرو است.

ناصرخسرو حکیم، فیلسوف، شاعر، ریاضیدان و جهانگرد ایرانی، یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های ادبی، فلسفی، و دینی ایران در قرن پنجم هجری است.

در چهل و دوسالگی در اثر رویایی مسیر زندگی ناصرخسرو به تمامی عوض شد و او را که دبیری شراب خوار و لذتجو در دربار شاهان بود دیگرگون کرد و پا در سفری هفت ساله گذاشت. پس از سفر او یک مبارز اجتماعی پرشور شد که به مخالفت با مقامات دینی و سیاسی زمان خود پرداخت. این عزم راسخ در مبارزه با فساد دینی و سیاسی دشمنان فراوانی را برای او به بار آورد و به جانش سوءقصد شد که باعث شد از بلخ فرار کند و به دره یمگان در کوهستان‌های بدخشان پناه ببرد. اما او از پای ننشست و از همانجا با نوشتن و سرودن به مبارزه ادامه داد.

محمدرضا توکلی صابری در هزارمین زادروز ناصرخسرو پای بر مسیر سفر ناصرخسرو گذاشته و پس از پایان سفر گزارش خود را در کتاب «سفر برگذشتنی» منتشر کرده است. سپس به دیدار مزار ناصرخسرو در کوهپایه‌های بدخشان رفته و حاصل یادداشت‌های این سفر را در کتاب «سفر دیدار» آورده است. هم چنین او قدیمی ترین نسخه سفرنامه ناصرخسرو را در هندوستان یافته و آن را تصحیح و منتشر کرده است. وی متولد سال ۱۳۲۵، فارغ‌التحصیل دانشکده داروسازی دانشگاه تهران است.او همچنین از دانشگاه دومونفورت در انگلستان درجه دکترا در شیمی پزشکی و فوق دکترا را از دانشگاه اکس‌تر اخذ کرده است.

چاپ سوم کتاب «آواره دره یمگان» با ۳۰۳ صفحه و قیمت ۲۰۰ هزار تومان عرضه شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ