آفریقا می تواند بازار هدف صادرات داروی ایرانی باشد

اقتصاد ایران: رئیس کل سازمان نظام پزشکی، بر ضرورت سرمایه گذاری هوشمند برای صادرات داروهای ایران به کشورهای آفریقایی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، در بازدید از دو شرکت تولید مواد دارویی، گفت: با تعریف شاخص‌های خودکفایی در تولید ماده موثره دارو، توان داخلی تولید شفاف و مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه خودکفایی مرزی دارد و باید تعریف شود، افزود: برای بازار هدف صادرات، می‌توانیم سرمایه گذاری روی کشورهای آفریقایی را در نظر بگیریم. باید با تعریف شاخص‌های خودکفایی در تولید ماده موثره دارو، توان داخلی شفاف و مشخص شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در ادامه با اشاره به اینکه سهم داروسازی ایران باید در جهان افزایش یابد، تصریح کرد: در برخی حوزه‌های صنعت دارو پیشرفت کشور در حدی است که برای برخی‌ها غیر قابل باور است، بر این اساس برای بازار صادرات باید سرمایه گذاری هوشمند به خصوص در کشورهای آفریقایی صورت پذیرد.

رئیس زاده افزود: مشکلات صنعت دارویی را از طریق رئیس جمهور منتخب پیگیری می‌کنیم. بر این اساس پیگیر هستیم جلسه‌ای با رئیس جمهور منتخب برگزار کنیم تا شرکت‌هایی دارویی و سایر بخش‌های بهداشت و درمان کشور چالش‌های خود را مطرح و مشکل نقدینگی و سایر مشکلات، طرح موضوع و حل و فصل شود.

وی ادامه داد: بحث صادرات در تمامی بخش‌ها به خصوص تکنولوژی، آموزش، محصول و توریسم سلامت مهم است. بحث اصلی ملی بحث صادرات به خصوص به کشورهای همسایه است اما دستگاه دیپلماسی باید با بخش درمان و دارو هماهنگ باشد.

رئیس زاده افزود: دیپلماسی ما در بخش صادرات دارو و تجهیزات ضعیف است و از فضا و زیرساخت‌های ایجاد شده بهره برداری مناسبی نداریم. ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی برای تولید مواد اولیه دارویی، جهش بزرگی در خودکفایی مطلق دارو و فرصت‌های اقتصادی ایجاد خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ