حمایت از ساختارهای نوآوری و فناوری استان‌های کمتر برخوردار

اقتصاد ایران: اردبیل-رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی حمایت از ساختارهای فناوری استان‌های کمتر برخوردار را از سیاست‌های سازمان عنوان کرده و بر درآمدزایی آن تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ابراهیمی شامگاه سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی استان اردبیل، اظهار کرد: در حوزه شرکت‌داری که یکی از وظایف سازمان است، خوب عمل نکردیم و ما سعی کردیم با تغییر مدیریت‌ها و روش‌ها برخی از شرکت‌های راکد را وارد چرخه تولید کرده و به درآمدزایی برسانیم.

وی تصریح کرد: طبق برنامه‌های راهبردی در سه سال آینده برخی از شرکت‌ها به استقلال مالی رسیده و هزینه خود را تأمین خواهند کرد که امیدواریم در چند سال آینده به سودآوری مناسب برسند.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه مراکز رشد و شرکت‌های فناور زیر مجموعه آنها می‌تواند منابع پول‌ساز باشند، گفت: این شرکت‌ها به شرطی به درآمدزایی خواهند رسید که با برنامه‌ریزی و منطق به صورت علمی و اقتصادی پیش بروند و ما نیز باید نگاه سرمایه‌گذاری به این شرکت‌ها داشته و از ظرفیت خوب شرکت‌ها استفاده بهینه بکنیم.

ابراهیمی واگذاری و اجاره بلند مدت اراضی و ابنیه‌ها را از برنامه‌های جدید این سازمان عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح در پارک البرز موفق بوده و در برخی از استان‌ها نیز در حال انجام این طرح هستیم.

وی با اشاره به اینکه مفهوم تجاری‌سازی به طور مطلوب در سازمان به کار گرفته نشده است، خاطرنشان کرد: ما در مفهوم بازار و تأمین مالی و اقتصادی ورود نداشته‌ایم.

ابراهیمی نمایشگاه‌ها را یکی از ابزار تجاری‌سازی دانش دانست و اضافه کرد: برای استفاده بهینه و مطلوب از این ظرفیت به صورت یکپارچه و واحد در نمایشگاه‌ها حضور داریم و تا انتهای سال تقویم حضور در نمایشگاه‌ها تنظیم شده که برای حمایت در راستای حضور شرکت‌ها در نمایشگاه آمادگی داریم.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی از آمادگی سازمان برای حمایت از ایده‌ها و طرح‌های فناورانه واحد اردبیل و رفع مشکلات مالی و اعتباری خبر داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ