ضرورت ثبت خاطرات دفاع مقدس در آثار فرهنگی و هنری

اقتصاد ایران: اهواز - مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران بر ضرورت ثبت خاطرات دفاع مقدس در آثار فرهنگی هنری تاکید کرد و گفت:خوزستان میزبان رزم، جهاد و ایثار بوده ونگفتن این ایثار،مصداق کم کاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار منصور احمدلو عصر امروز شنبه در نشست شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی خوزستان، اظهار کرد: در زمان هجوم دشمن بعثی به خوزستان، سامانه‌ای برای دفاع وجود نداشت. شهید چمران در کاخ استانداری ستاد جنگ‌های نامنظم را راه‌اندازی کرد. تمام نگاه ایران به پاره تن وطن بود. قومیت و شهر و استان مطرح نبود و همه برای دفاع از خوزستان جمع شدند.

وی ادامه داد: جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس می‌تواند تاریخ را به نسل بعد نشان دهد که متأسفانه در این حوزه، فقر فراوانی دیده می‌شود. غنی‌ترین منابع فرهنگی دفاع و ضعیف‌ترین ارائه را داریم. اگر این فرهنگ را در ظرف هنر و فرهنگ ارائه ندهیم هدر می‌رود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران گفت: اگر از دفاع مقدس، خوب یاد نکنیم، بعدها تحریف می‌شود. خوزستان مفاخر فراوانی در دل خود جای داده و کربلاهایی به خود دیده است. آنچه امروز مورد تاکید است، توسعه فرهنگ شهدا و ایثارگران است. کشورهای جنگ دیده با رزمندگان و آثار آن چه می‌کنند؟ در کشور روسیه، لباس فرمانده جنگ را در موزه قرار داده بودند. ما در این حوزه بسیار عقب هستیم.

سردار احمدلو عنوان کرد: ثبت و ضبط خاطرات دوران دفاع مقدس در حوزه فرهنگی اهمیت دارد. بسیاری از مادران شهدا در گذشته‌اند. سن پدر و مادران شهدا و جانبازان، در سن خطر است و باید برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی افزود: خوزستان، میزبان رزم، جهاد و ایثار بوده و نگفتن این ایثار، مصداق کم کاری است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ