عدم نظارت فنی و شهرسازی از عوامل قطع درختان در همدان است

اقتصاد ایران: همدان-رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با بیان اینکه عدم نظارت فنی و شهرسازی یکی از عوامل قطع درختان است، گفت: ارائه تراکم منفی نیز موجب نفی درختان کاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر نظری در کمیسیون خدمات شهری شورا با موضوع حفظ، نگهداری و توسعه فضای سبز شهری و اربعین حسینی و با تسلیت فرارسیدن ایام عزاداری سالار شهیدان، اظهار کرد: ماه محرم ماه شور و شعور حسینی است که بر محور ولایت می‌چرخد.

وی در موضوع حفظ، نگهداری و توسعه فضای سبز شهری، گفت: مدت‌هاست در زمینه‌های مختلف شهرسازی و فضای سبز شهری نکاتی مشاهده می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بیان کرد: در گذشته، درختکاری در حواشی ساختمان‌ها را داشتیم که اکنون با توجه به پروانه‌های صادر شده، این مورد حذف شده است.

نظری عدم نظارت فنی و شهرسازی را یکی از عوامل قطع درختان برشمرد و افزود: لازم است در این خصوص در نشست‌های شهرسازی و ماده ۵ به متصدیان امر تذکر داده شود.

وی ارائه تراکم منفی را موجب نفی درختان کاشته شده دانست و تصریح کرد: این امر زنگ خطری در بحث تخریب فضای سبز شهری است که علاوه بر آلودگی‌های زیست محیطی و سفره‌های زیرزمینی، مشکلات دیگری را نیز به دنبال خواهد داشت.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان ادامه داد: در ۶ مورد حذف پارکینگ را داشتیم که یکی از آن موارد قطع درخت بود که متأسفانه اکنون این مورد را نیز نفی می‎‌کنیم.

نظری با تأکید بر اینکه سازمان سیما منظر باید در موضوع قطع گسترده درختان ورود کند، خاطرنشان کرد: در ماده ۷ در بیشتر مواقع حتی بررسی ابتدایی روی نقشه‌ها ندارند و اکثر جانمایی‌ها غلط است.

وی یادآور شد: معاونت شهرسازی باید دقت بیشتری در جانمایی‌ها داشته باشد تا از قطع درختان بیشتر جلوگیری شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان در ادامه و در خصوص بحث اربعین نیز اظهار کرد: سال‌های گذشته در باب اربعین چندین دستورالعمل از وزارت کشور داشتیم که امسال تا به این لحظه موردی ندیده‌ایم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ