تدوین سند اخلاقی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های طب نوین و سنتی

اقتصاد ایران: معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی ایران، از تدوین سند اخلاقی بین‌المللی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های طب نوین و سنتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر نشست تخصصی " گفتمان بین رشته‌ای مدیریت پیشگیری و درمان بیماری‌های مغز و اعصاب با طب ایرانی مستند بر شواهد بالینی"، با حضور اندیشمندان حوزه طب ایرانی و طب نوین آغاز به‌کار کرد.

محمدعلی محققی معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی، در این نشست با اشاره به اهمیت مباحثی همچون هوش مصنوعی و نوروتکنولوژی در دنیای علم امروز در کنار استفاده از ظرفیت‌های طب سنتی، اظهار داشت: سازمان یونسکو با بهره گرفتن از ظرفیت ۱۲۲ کشور در صدد تدوین مستند اخلاقی در زمینه نوروتکنولوژی است و پیش‌نویس آن نیز آماده شده که کشور ما نیز در تهیه آن نقش مهمی داشته است. این سند اخلاقی بین‌المللی برای استفاده بهتر بیماران از تمام ظرفیت‌های طب نوین و سنتی با استانداردهای ایمن و مناسب هم اکنون در حال تدوین است.

وی تاکید کرد: مسیر علم و فناوری باید بر ریشه‌ها، پایه‌ها، اصالت‌ها و ظرفیت‌ها استوار گردد و تاریخ فرهنگی ما نیز نقش به سزایی در این امر دارد.

در این نشست ۵ میزگرد تخصصی با عناوین آلزایمر، اختلالات توجه، اختلالات خواب، سردرد و ام اس (مولتپل اسکلروزیس) با حضور متخصصان رشته‌های تخصصی بیماری‌های مغز و اعصاب، جراحی مغز و اعصاب، نورولوژی اطفال، و روانپزشکی در کنار و متخصصات طب ایرانی و داروسازی سنتی برگزار شد که به بحث و بررسی مباحث تخصصی این رشته‌ها برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های طب ایرانی در جهت کمک به درمان اختلالات بیماران این حوزه‌ها اختصاص داشت و در نهایت جمع بندی نظرات این میزگردها به نشست اصلی ارائه شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ