زنجیره صنعت زعفران ایران تقویت می‌شود

اقتصاد ایران: تفاهم‌نامه همکاری مشترک تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد صنعت زعفران بین وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری مشترک تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد صنعت زعفران بین وزارت جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان خراسان رضوی منعقد شد.

این تفاهم‌نامه در راستای اجرایی‌سازی پروژه «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار» مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است که تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است؛ حوزه‌ای که ایران با تولید تقریباً ۹۰ درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

در این مراسم حسین زینلی، مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی به تأثیرات این طرح پرداخت و تضمین دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم‌های اجرایی مؤثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی را مورد اشاره قرار داد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی این پروژه را گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران دانست و عنوان کرد: اجرایی شدن این طرح به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک شایانی خواهد کرد.

زینلی کمک به توسعه دانش‌بنیان زنجیره ارزش زعفران، همکاری در توسعه آموزش و ترویج در راستای افزایش کمی و کیفی زعفران تولیدی ایران و متناسب‌سازی کیفی آن مطابق با بازارهای هدف و ایجاد ثبات در بازارهای ملی و بین‌المللی زعفران از طریق مکانیزم‌های تعادل بخش عرضه و تقاضا و قیمت‌گذاری تعاملی به منظور تأمین منافع کلیه ذی‌نفعان بخصوص کشاورزان زحمتکش را از اهداف مهم این تفاهم عنوان کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ